DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

579 回覆
1 Like 1 Dislike
想問下i位裡面大約會打幾多次
打幾多次係咩意思? 每次treatment會打幾多下 定係打幾多次先無晒毛?
每次打幾多下表達得唔清楚sorry
咁我嗰激光師都好好 打咗24下
再推推
見到有絲打講exceed beauty都ok
想請教下咁應該揀aplus定佢
我i無乜反應 反而v痛d
Bikini邊間好?
推薦Hairless專業激光脫毛品牌 我脫開
通常係揀佢 睇清楚 系hairless

並唔系xxxxfade
我v同i都痛到彈起身每打一下都好想大叫
你打咗幾多次啊?通常三次之後就應該冇乜感覺㗎啦
我上次打係4度 第二次打 打前一日塞d cream入去保濕
當你剃得好乾淨又會話你冇毛唔洗打
pm咗
你係咪真係佢哋個客嚟㗎?我之前脫頭嗰段時間從來冇話你睇得乾淨就冇毛唔使打, 次次都打足晒所有位置。
反而係去到打到八九次之後佢仲特登叫你唔使剃毛添,俾佢睇吓啲毛生成點。佢話會mark喺張卡度叫我唔使剃毛嘅,所以係有人跟進㗎
下?咁都有得屈?啫係我冇幫襯係到9up?

第一次打Part 3 話我剃得唔乾淨,話下次都係咁就收錢幫我剃左先打得

之後剃得乾淨又話其實冇乜毛唔洗打

佢地serve 得你好就唔比佢serve 其他客差?
定間鋪你有份?

唔差在講埋試過打Part 1 燒燶左我d頭髮
Part 2 燒傷頸,起曬卜
同佢反應會有主管跟進,有藥膏比你,揸左會好返,但要時間,但係頭髮真係冇得搞,而家面近髮線仲有疤

如果你係員工應該我已經自爆左

同埋唔係0 sell, 會sell peel, 不過唔係hard sell

價錢公道,但你遇一分錢一分貨,難book, budget 有限可以考慮。撞手神睇有冇遇到好staff, 有d好hea 拖住打,亦有遇過認真打嘅,so far 比例50/50

效果未知, so far 打左5次,d毛生慢左,不過仲係有好多毛,個plan 得8次,遇左要再貨金。
先同你講聲對唔住,睇返你講嘅,我就覺得你真係客,因為之前真係有啲出嚟老屈 9up嘅,所以我先至有咁嘅反應。
不過我覺得你頭幾次嗰staff就咁講嘢,你可以投訴佢!剃得乾淨唔係你哋要求嘅咩?佢咁講嘢不負責任喎!
做得好嗰個Staff你記低佢個名呀嘛,之後就request佢,我一直都係request嗰兩個治療師,所以就做得OK,你都可以試下。
你點知名?
冇名牌喎……
係呀嘥我時間
Aplus真心麻麻地
轉個頭又話人老屈
個個出嚟講Aplus 佢就會話人哋老屈
同埋我想講 其中兩個帳號唔知係咪員工定係乜嘢?

極度懷疑:
小小豬 及1314 好似係Aplus員工?長期推Aplus 重點好了解公司運作,另外仲可以判斷你係唔係Aplus 客。 可能推post帳號,全部盲撐Aplus !
Aplus 唔係單單服務問題
脫毛係風險比較大
其實唔係淨係Aplus 好多美容院都係training不足 講明先唔係貴嘅就等於做得好,我亦都唔係話買得平嗰啲係特別差!
總之激光脫毛就有風險

你講咗事實出嚟 佢先會承認你係真實嘅客人 記住一定係啲Aplus 灼傷燒傷嘅事件
嘩屌唔關價錢問題事, 安全係最基本同重要嘅野喎, 竟然仲燒親你成兩次佢有冇賠償你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞