DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

582 回覆
1 Like 1 Dislike
你地通常打幾多度?
我次次都8-9度
脫咗7次,都仲係有
雖然我無俾佢地咁樣開過門
但我覺得佢地次次都好快就敲我門問得未
搞到我次次換衫都好緊張好趕咁
原來仲會直接開門咁癲
可以再等下
我試過2星期先開始甩
你甩完之後 係唔係就幾乎無哂 之後生得好慢?
我上年8月開始用家用機脫 又係脫完第二日照生 只係係生得慢左 之後愈黎愈懶 而家成個月無搞過 發現有部份位置係完全無生毛 同埋明顯短左好多 不過家用機打比堅尼應該都勁難斷到尾諗緊出唔出去做好
請問有冇人有興趣一齊join a plus 全身脫毛非繁忙時間?可以留TG 嗎?
有冇巴打試過w22既脫毛?
Pico hairfade 幾錢一次?
有冇人試過exceed beauty?
join a plus留意開始多咗sell下facial 或peel 、join a plus 唸住冇人sell 不再是!吾想買堅持拒絕❌市道差冇辦法
如果食緊a酸可唔可以脫 想脫面毛同鬚
要預幾多次
我會拒絕
堅定啲唔好買 佢啲Facial流流地
出去其他公司做
警世:
Devon cwb分店員工手腳唔乾淨,連學生信用卡都偷
點樣偷?有冇詳細少少
呢個討論完咗可否改返事實? A PLUS不再是零sell 最多定義佢係 少sell
或者小小sell

有建議:

1. 脫毛去邊間好? 排名不分先後
A PLUS 價錢平 衛生 少sell
Hairfade早兩日做竟然無sell + 打得幾好 少有
我都係21年join全身脫
話我打咗成20次應該冇毛 保養期十二星期打一次就得
我話仲有毛 佢就問邊度 mark低下次重點脱
但係我話嗰啲毛冇六個星期就會出返嚟
佢就幫我約左六個星期後淨係脫有毛既位 (即係淨係預超少時間俾你 平時脫全身都係半個鐘內搞掂)
所以我走咗之後隔幾日Wts同佢哋講:我費事到時突然有其他位岀返毛你哋又話冇預時間打 幫我預返脫全身嘅時間俾我
然後佢就ok
不過下次再去個黑衫死話10星期 我就冇再同佢拗
Btw次次去都係開得6度 叫佢可唔可以開大啲就喺度講話只會用安全範圍內既度數打 我見到部機最細係6度
最近2次去hairfade都無sell
但部機個冷凍壞咗 風超弱 打bikini超痛
兩次其實唔同房 係咪特登唔開大個冷凍慳皮
係冇sell 有啲staff仲會一路幫我打一路讚我全身啲皮膚都好好 冇缺點 (亦都可能係因為我根本冇嘢需要俾佢sell所以先冇人sell我)咁耐以來唯一一次係同我講有$1000coupon有冇嘢想做 我話冇諗過 然後佢話咪就係叫你而家諗 之後我話冇 佢就冇再chur
我之前試過個staff話唔開咁大因為會打得冇咁靚我後尾打bikini太痛都叫佢開返大風啲 個staff都有照開返大
咁你而家係咪都keep住10星期去打一次?
嚟緊下一次去先係第一次試隔10星期打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞