DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

941 回覆
6 Like 1 Dislike
有無人有興趣join exceed beauty
Tg: jollybean321
我係yenis脫毛,點解脫bikini會痛到想喊 同埋想問有落gel同無落有咩分別
可能佢地冷凍劑開得比較細
係 sell到仆街
真係因為咁會介意嗰啲仔, 即刻飛咗佢啦! 當我係咩呀?係咪有病㗎?
真,hairfade服務態度又差,又要hard sell,仲要打得勁撚Hea,我全手,佢脫咗5分鐘都冇
有冇人bikini位脫完 生返毛出黎超吉肉?
係街行路都覺得好痕
我會夾一張濕紙巾
hairless幾好,都見多人推薦
Bikini我就覺得少痛,接受到
咁呢一年裏面你脫咗幾多次?同埋用咩儀器?
認同!脫毛越黎越hea, staff又唔熟手,以前明明ok, 依加連改時間都衰過人, 下下叫你唔好改, 但又問係咪cancel又唔比第個時間你係想點?有次仲爭啲將我個treatment同第二個客調轉
上次早咗嚟m 唔比我之後sip時間補打 要等下次 之前明明都可以補 搬咗舖差咗勁多 又難約
我全身一個鐘喎
利申:半個鐘唔使打完,另外半個鐘畀佢捉咗入房hard sell ,要有好強勁嘅意志力拒絕先可以出返去約10個禮拜後的期

未join 之前:脫毛可以改善埋毛囊角化症
Join 咗之後:嘩!你個毛囊角化症真係好!嚴!重!你真係唔搞?好核突喎,你身邊啲人唔介意咩?你唔搞掂毛囊角化症嘅話,入面條毛吸唔到光咁成世都唔會脫到先架,我依家呢到有個優惠價plan 2千幾做一次鑽石磨皮,不過唔好諗住做一次就會搞掂,通常要買8次10次先係稍微改善少少咋,所以啲客都係一路keep 住買黎做架,不如你試做一次睇睇效果啦,我好誠心推薦你做架,好多客做咗個效果出嚟都話好

屌,真係難分真與假,次次入去我想抖下都唔撚得
Yanis Beauty 做男士有冇伏!
一間本身就係伏嘅店唔會因為你係男士就會變咗唔伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞