DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

579 回覆
1 Like 1 Dislike
男士做hairless 脱鬚同underarm 計晒part都差唔多兩萬 有冇巴打做過。我都睇過幾間,想攞錢買安心,但好肉赤
我又唔覺得有Staff好Hea, 不過可能我指定嗰兩個,所以唔知其他新人係點啦。
覺得佢hea 咪Request以後唔再俾佢做囉
有冇人想join aplus $3180 3個部位?
有二人同行優惠 有意PM
大家有無試過俾人sell買比堅尼位既美白 ? 話唔美白就打唔到高啲度數 永遠都脫唔到 要我貨成萬幾去做美白療程
次次都一口拒絕,話無需要無興趣唔介意
但就無試過話唔美白就打唔到高度數,唔知點拆

果啲cps果酸美白,出面都有得買黎自己做
平過美容院好多
我一開始都拒絕 但佢講到話唔做之後你就預左清唔到 但後尾一路搭車一路諗 覺得唔對路 。心好累
企硬sayno!呢樣嘢佢哋冇喺第一日join嘅時候講? 後期強加落去個龍門點放都得啦,話知佢,永久保養就照約去做,打唔到就小爆佢。
基本上只有黑店先至會同人哋講唔做美白就脫唔到毛
自己真係覺得冇需要就唔好買,皮膚顏色又真係有影響效果嘅。最緊要係自己覺得OK,又唔係話一定要脫到完全冇晒既,有保養咪繼續做囉
間間都話三大一樣機 我就覺得揀機己經係冇乜用
睇吓啲人手勢同埋睇吓間公司信唔信得過
依家10間八間部機都一樣 不過你講緊呢間嘢坦白講真係冇人討論
男士貴咁多?係咪男仕啲毛特別難搞?
皮膚深色對比超白淨黑色毛,的確係脫得慢d
講緊係部機見到對比度高,易d 對準條毛嘅分別
但黑人都做到laser 喇老老實實,開低d 度數都正常操作嘅,始終開太大又搵唔到毛驚打空氣
不過就唔洗專登再美白囉
慢慢脫總脫到
另外深色皮膚開低度數,有機會打到最後會淨返d 勁幼細白色毛,要好光好仔細先見到嘅個種
脫毛預期有8成少咗已經算係成功,我接受到

呢排我都比人sell 呢樣
hairfade 之前sell左我做眼袋槍,但係後尾發現應該係假機,根本係佢地官網到揾唔到
hairfade 明明sell咁多醫美,但一樣都唔放上網好奇怪
假機咁癲? 咁要去海關舉報佢!不過到時摺埋仲多脫毛苦主
佢連脫毛啲口碑都咁差,點解會覺得佢做Facial會做得好呢? Facial更加要細心架啵
正確思維,印度都有人脫毛啦,唔通佢皮膚黑就脫唔到咩?咪玩啦!
Aplus 脫毛sell peel 美白換膚有冇用?有冇人做過?
你仲有冇興趣一齊join aplus 3180脫毛plan?
有二人同行優惠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞