DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

579 回覆
1 Like 1 Dislike
1萬幾千全身脫毛就唔好咁多要求?咁美容院好好賺 比得呢個錢貪平 唔執笠就要偷笑啦。 即係如果Aplus唔執笠大家就要感恩啦!? 咁我覺得都唔可以咁理婆嘅基本服務都要有嘅。 冇人諗住俾完錢拎唔到應郵嘅服務。又唔係要高質素。 我哋唔可以雙重標準。周街都係$6800-$7800全身脫毛。咁其實有好多選擇互相比較。 我唔覺得有咩問題。
Aplus 嗰個售後服務超級流
建議大家唔好亂咁比資料投訴
實會標籤你係(投訴王)
所以我係唔會公開自己身份
我唔想再俾人標籤
之前有討論過佢係買咗盤所以同以前唔同咗
細細力就掹到出嚟嗰啲冇問題㗎啦,唔好夾硬扯就得
都係嗰句, 有乜嘢就投訴同佢哋講返, 呢個係我哋本身消費者權益
除非間舖頭唔諗住再做生意或者都唔介意自己係咪黑店, 如果唔係正路投訴咗標籤咗你係麻煩友又有咩所謂? 因為一定比最優質服務我又唔介意呀
Olase 垃圾。不建議
其實點解呢間變質垃圾仲on list,仲寫住零 sell,應該要除名喎
零sell已經刪左喇喎,定係仲有其他位漏左
我見其他重度sell嘅公司都仲喺list度就無成句刪晒
無寫重度sell係因為開po時有其他絲打同我都未俾佢地sell過
點解我仲諗住去嗰度脫io
A+真係很難約有冇邊間鋪易?
荃灣好容易
我有d事臨時去唔到 佢都可以幫我改一星期後同一時間
部機太廢。完全冇效。脱十幾廿次都玩死你
仲話脱VIO
啲人打得又hea。sale唔到咪黑面

利伸:伏過
但佢地唔係都係gentlelase pro咩
想問下依家Hairfade係咪都會好難book?未join過脫毛但見咁抵想join full body,本身睇緊兩年前舊post話零sell服務ok所以好心動,但一睇返新post就發現好似好多人都話sell到pk又打得hea,搞到窮撚小妹我好糾結…

本身都有啲想A+ 但唔明點解要分上下半身兩日覺得好似好嘥時間咁,雖然唔知具體係隔幾耐先做另一本身
a+ 分兩日可以今日同聽日 佢地都ok 第一次約肯定約到
下 O位唔係包剃既咩
姐係唔補剃 直接打?
有冇人有興趣一齊join aplus 3180脫毛plan?
有二人同行優惠
https://t.me/happihappihappy
唔補剃+唔打
嗰陣時啲plan係包嘅,佢今年出咗啲平嘅plan就唔包囉,如果你join返佢貴嗰個都一樣包㗎
A plus 全身脫毛
二人同行減1000
好吸引
Join左Devon 808面部, 比人勁sell up 去做 755 但要比多成皮野是咪正常價全身前前後後加埋都已經join左皮幾兩皮
成皮嘢出面幾間可以full body啦,點會淨係做面?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞