DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

579 回覆
1 Like 1 Dislike
我都有買呢個我搵日試下自己剃入面先
有無一齊去荃灣a+ book full body既絲打
我都係2個幾月先肯俾我約
有時要三個月 美容師成日話冇位
入咗保養仲死
Aplus收咗錢基本上唔做服務
簡單啲嚟講基本服務都未必滿足到
我試過有朋友係新join就即刻約到
收左你第一次錢你係咪都要繼續打
所以慢慢拖
難約呢個問題都講咗幾年啦都係咁
所以Aplus 真係要脫到2068年
唔知係咪你咁黑仔喎,我就已經幾年前join一早已經脫到冇晒,同埋從來冇好難約呢一個問題, 只要每次做完約定下一次基本上兩個月內一定有期, 咁可能前後一兩個鐘遷就吓時間。
又咁講啦,佢可以俾你脫到2068咁多年都唔執笠咪好囉,好過嗰啲做做吓你連去都唔敢去啦!
點講都好, 呢度咁多間脫毛, A記點都唔係最衰嗰啲,有冇必要俾你鬧成咁呀?又話人哋用啲機有問題又話人哋溝假機用,你似係Hater多個似係佢個客。
唔介意你話我係佢哋打手㗎,就當我係,咁你有咩證據你真係佢哋個客?你又有咩證據你有投訴過佢哋但唔理你,又唔俾服務你呢?我喺度睇咗咁多年,都冇人講到佢哋會hard sell 脫毛客去做facial, 亦都冇話到佢哋Hea到你投訴唔理你。
本來都想忍住唔出聲,但真係忍唔到。
臨時改時間就真係難搞啲嘅,或者你試吓問吓其他邊間舖頭有位可以早啲做到囉
我有興趣啊 我tg@qweasdbnm11
M記係邊間?同埋佢會唔會補梯?
medilase 佢會幫客人剃
有冇絲打有興二人同行 a plus 荃灣全身脱毛啊
我有興趣啊 @qweasdbnm11
其實效果唔好反而唔係最驚!
追post 先發現好多人都覺得A+ 脫毛中伏。好危險 ⚠️真係驚去A+脫毛風險發生喺我身上咁就一世。
如果追po之前又話APLUS佢用假嘢 不過都係好多年前俾人揭發。用假機同假貨,有冇人都聽過?
同埋APLUS 佢啲人美容師好Hea訓練不足。 呢個先係最擔心嘅事。

Aplus 都繼續有好多打手,會繼續吹去A+幾好幾好 ,希望啲打手有返少少人性。
中立少少分析,我哋表達吓對A Plus有意見就即刻俾比A+打手圍攻,我覺得完全唔使理A+打手,我會繼續表達不滿。
真係可以建議你試吓第二間
絕對不推薦APLUS!
而家仲用假?
不過比以前又真係平咗好多
個價錢真係幾吸引
而家好似唔使referral
我直接問佢都係報呢個價
我諗住都係報aplus啊 住得比較近
不過aplus無得補剃 我諗住再join olase 500蚊一part嗰d去搞io
Aplus 上次離晒譜
打完先同我講我未剃乾淨啲毛
打到我一達達
唔可以幫手剃少少?服務咁差
個職員話幫剃一下要額外加錢
有啲位真係處理唔到點解唔可以幫手?
好似係唔同plan唔同價錢
上一個post好似有絲打新join話冇得免費補剃
但我幾年前join嘅 早幾個月去都仲有得免費補剃
你係邊間分店做架?
價錢都唔一樣, 同埋一早有講明我又唔覺得有咩問題。
因為我哋冇每次都不幸地遇到佢遇到嘅會不停會sell你做facial 好Hea嘅治療師,我哋好好彩㗎!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞