DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

901 回覆
5 Like 1 Dislike
Hairfade依間公司真係垃圾
我都打左三年
無左我俾錢紀錄就話我無俾錢唔再繼續打
真係唔好貪平
有冇人有興趣夾exceed ?
認真咩
認真攪到我特登請假去打,然後話唔打
錢我三年前俾哂,話唔打要我搵到出黎先得喎
大佬就咪約人上黎先啦首先
第二你轉左手無左紀錄又關我事
好在一路都無俾佢sell到蝕起間舖到
又唔衛生打完下面同全身都用同一個頭唔消毒
已經簡第一浸時段用新墊新毛巾
依間Hairfade都係用足全日一條毛巾個個包過
點樣整傷
我都試過俾個阿嬸打燶頸後面頭髮添
Wtf 全日用同一條毛巾 你點知
有冇同佢哋反映
我以前做美容,睇得出
試過晏奏去,張墊巢既,毛巾有味既
我叫佢地換過一套我先訓上去
之後我就次次朝早時間去打
有,打黎話唔好意思
會生翻既,我地會話個同事,咁就完
好在依家無事
可以報海關/消委會/東張
又唔算數目唔洗報東張唔想打格
surrfxxe 信唔信得過,見6800全身脫毛+一世保養,有無人join咗呢個plan
想問下打咗三年仲多唔多毛
中間疫情斷開咗勁耐打一次
依家冇咗九成
比堅尼位好難哂,佢哋唔係打得足啲位置
想問有無邊間比男士去脫
問過一兩間都話唔做男人
有興趣
Tg omgggy 傾?
好耐之前諗住去hair fade好彩冇
而家喺觀塘工廈間Perfecto beauty做緊全身脫毛
個陣學生價5988 幾抵 仲係candela機
幾好 0sell 見我有啲位剃唔到 仲幫手剃埋
喺觀塘perfecto beauty做緊全身&bikini
小店但佢哋都係用candela同永久保養
每次去都會幫我脫毛同好用心
啲姐姐全部勁好人
我都係睇完呢個comment 前日book左岩岩去左脫
真係完全唔sell 完全唔會踩人 講野好顧人感受 一開始已經解釋得勁詳盡 同埋有樣野好好係佢叫我唔好自己剃定毛 上去比佢剃好d 因為自己剃好易整損可能唔識就個力
佢既唔sell唔係果種「都會sell下療程但客人話唔買就唔繼續」果d 係真係完全唔會提 完全唔會叫人做果酸美白或者脫多幾part 唔會sell人一定要脫全身 總之成個感覺都好好 好值得吹奏
真係唔係打手 我之前係呢個post都一直叫人用家用脫毛機就得 小腿脫得七七八八 但妹妹位用機脫左成年都無乜效果先想出去脫 其他大型店又驚難book一係又貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞