DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

579 回覆
1 Like 1 Dislike
係囉好難搞
我用家用機打左10幾次 明顯生慢左同疏左 但呢幾次個進度好似都無乜改變
你出面打係幾耐打一次架
你bikini通常打幾度
絲打係全身脫毛?你打幾多度? bikini打超過10次即係打咗至少兩年都未脫清?
心思思想join aplus但冇得一日脫晒全身,要分兩日好卻步
男士通常好少永久保養,因為一定會生番出嚟
想知
就夠期上去hairfade到脫
咁多人俾佢sell 有啲唔想去
做乜要蝕俾佢?梗係繼續上去做啦,自己企硬唔好俾錢
我近排上去又無sell我wor
幫我打laser嗰個staff仲幾nice添
不過我臨走嗰陣見到另一個職員喺counter sell緊一個女仔
我諗都係睇彩數
Hairfade 搬咗鋪真係狂sell
第一次一路打一路sell facial
話你毛孔大又黑頭呢樣個樣 女人要keep啊點點點
Sell足全程 企硬唔考慮

第二次上去打 搵個女人入黎見你
就開始叫你join呢個plan果個plan
叫你用1000蚊優惠
打個陣個治療師都還好 都係講你下面黑喎
叫你join嫩膚 講唔join佢都識收聲
都叫做認真無點hea打 算數
打撚完 出去就叫你入房
狂sell死chur 搞不撚掂
當初就係因為0sell 價錢抵先join
搬咗鋪變撚到咁
我對上一次去 同你第二次一模一樣
一開始白袍問我做咩無用個$1000優惠
之後治療師問左一句考唔考慮下面美白,我話唔洗就無再sell
打完之後白袍搵我入房繼續sell $1000
Sell 你仲認真同你打咪算係咁
屌 個大陸女人sell 足全程,我想抖下都唔得
仲要係hea 打同生手
就黎脫夠20次都仲好撚多毛啊屌
佢地咁hea 打法脫夠200次應該都仲會有毛
大佬 你脫毛都咁撚hea,點夠膽join 你其他plan
未搬新鋪前已經有mk 妹hea 打
搬咗新鋪後呢幾次直頭冇試過有人係認真打
仲要硬食難聽hard sell
諗起都想喊
咁撚趕客完全唔明點解D美容院覺得靠hard sell踩人就R到生意
嘩,真係變到離撚晒譜喎! 咁睇嚟應該係賣咗盤都未必係同一個老細啦! 有乜理由差咁遠!
因為真係仲有啲妹豬耳仔軟,另外就有班女人係唔襟激
Hairfade係鄉音呀姐打
打得勁hea 打得勁疏
跟住又話我毛囊角化
又話我未用$1000 coupon
都講咗呢個係鄉音阿姐個常規劇本黎
總之大家如果不幸地撞到佢真係要醒水唔好畀佢啲難聽hard sell sell 到
屌佢老味打得咁撚hea仲好意思sell 人
原本11月尾要去打
之後唔得佢話改去12月頭
我都一直冇覆
真係廢撚事去
想問下一般脫面毛要幾錢左右,齋面毛唔包鬚嗰啲
脫完bikini覺得好黑想問有冇咩美白係做得過
我都覺爬文見人話直接cps整下面
打part3大約幾耐打咗25分鐘唔到 有d懷疑係拖光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞