DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

579 回覆
1 Like 1 Dislike
謝 分享
有冇人有興趣夾a plus 脫毛?
上網search好少見呢度有人講focus呢間嘢
之前見佢學生價平4988打755全身永久保養就join咗
頭幾次去都ok,有sell但唔hard嘅

講好嘅,脫毛效果正路嘅,打咗三個月有啲位已經冇再生毛

最近呢次體驗好麻麻,本身好少去美容院唔清楚係咪正常,但都分享下

本身佢包剃所以我去前冇乜點理
剃毛好求其特別係vio位
會剃淨啲打淨啲咁,會見到有一兩條特別長嘅
前幾日打下身
佢話見到打淨好少
毛毛太幼加皮膚(i位正常亞洲人係啡啲㗎啦,latte色唔係黑鮑咁),佢較唔到高度數,加上有啲位毛囊角化生唔到毛出嚟,會變咗打空氣,所以叫我打幾次pico 美白去角化先
其他位角化唔打都講得通,明明i位有啲特別長嘅毛好明顯係之前冇打到
我問咁可唔可以原度數繼續幫我打先,一係淨係打啲長嗰啲,有啲位之前打漏
佢好堅持嗰套理論,講到如果我唔打pico佢就唔會打毛
仲好似當我silent consent咗咁話陣間同我過隔籬房打pico
直到我拒絕幾次叫佢繼續先係咁二幫我打
搞掂之後我望下啦,i 位有好幾條仲係一指節咁長冇剃冇打

自己用家用彩光打都冇咁嬲
你要企硬6星期做一次 佢已經唔係打得好足 度數又細 仲話10星期 我脱左三年 上次聽佢講8星期去一次 私密部位同underarm生返哂啲幼毛岀嚟
Sell 得咁勁 屌 我聽日都要去
做好咗被有興趣想了解多啲療程資料未
捉你入去sell返個幾兩個鐘
佢一句達埋黎「你已經到咗我地公司嘅保養期啦,呢邊幫你約返10個禮拜後嘅期」已經皮都收埋

同埋下下去做都要硬食hard sell ,講到你好似末期cancer 咁,唔join 佢地啲療程就等死啦,真係好撚煩
畀你R到六星期一次又點,轉個頭又話下面太黑啦,打唔到,要做返一年美白先打得條毛,十萬個excuse唔同你打

真係好似上面啲絲打話齋,自己喺屋企做彩光脫毛,好過出面受人氣,出黎效果又唔係好
屌你,下下都唔同我打,咁點解我仲要畀錢你幫我打
有無人試過企硬唔入房
有冇人知依家20beauty 冇咗永久保養?之前講明三年任脫 但照永久保養
依家同我講冇咗佢冇撚野
如果你有份合約喺手佢哋冇得單方面取消㗎喎,咁可以喺商品說明條例度同佢玩吓
冇咗嘅意思係直程唔俾你約?如果係嘅話就真係好似樓上講咁搵返份合約同佢玩玩佢
其實點解a+個二人同行脫毛優惠(聖誕嗰時係,唔知依家係咪)細則嗰到寫明做到第7次起每年只可免費做2次,想額外做要每part額外收費都咁多人想衝做6次就唔再生好似有啲難
我試過 因為皮膚太乾 刺激得滯 叫佢下次唔好開咁高度數同埋開啲消炎藥膏俾你搽
可唔可以教下我點拒絕

唔洗喇唔需要呀咁loop??
試過
唔好r
色素沉澱
半年先去到印
有無人試過exceed beauty脫毛?有d1516
我好彩,暫時未遇過佢地sell得咁勁
不過地問我join唔join其他野/有無考慮過做xxx療程果時我都係重覆講唔洗喇、唔需要、唔介意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞