DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

580 回覆
1 Like 1 Dislike
不過我印象中
脫毛部同美容部都唔同舖位唔同人負責
點解會脫脫下毛sell做facial
我去aplus做facial就真係有sell facial package嘅
脫毛就真係咁多年嚟都0 sell
所以咪話我哋好好彩囉,我諗我去咗都應該有四至五年我都冇遇過。就算以前成日最多人講嘅話佢哋難約,而家都冇咁難約啦!
以前去脫毛傾開我喺度做埋facial,個治療師問返我轉頭呢度有咩facial做/vip plan點計
去做facial個美容師都話佢完全唔知脫毛嗰邊嘅嘢
試做完facial嘢/完plan係會循例入房介紹返有咩plan/問你續唔續,但只要話冇興趣就唔會sell落去
有冇人去過focus medical / own beauty 脫毛 ?覺得點?
想問下平日通常咩時段比較少人
好驚要坐入面等幾個鐘先輪到我做
focus medical hardsell
呢樣嘢佢哋又唔會嘅,通常約咗唔使等好耐,我試過最離譜嗰次都係要我等15分鐘,因為有部機要換冷凍啫,同埋要你等佢會同你講嘅,唔會你喺度戇居居坐喺度唔知做乜。
四點前通常都好容易book 到。冬天呢段時間就直程毫無難度,基本上今日你約幾日後都應該得,星期六例外
hairfade 尖沙咀新搬左舖去旺角,之後sell得好勁,有專人專sell你咁
Aplus 唔算太hardsell 但係偶爾都會sell Facial package 但係絕對唔係零sell 大家要留意 咁間公司要生存都好明白要sell
問一兩句同你講吓有啲咩優惠今個月
真係唔想買 你唔拒絕就OK
今日去0sell 連優惠都無講 我仲諗住搞毛周角化
如果唔係嚴重嘅毛囊角化,脫咗毛之後都有改善,你可以觀察吓先
唔太sell 不過就效果極差
都會sell 不過唔係太sell
但係效果同埋服務就差
最驚係有危險 ❗️又係嗰句
分別兩間上去做吓免費諮詢先?
利申:我淨係做過a plus full body, 滿意效果, 乾淨衛生服務正常, 有獨立WhatsApp可以投訴嘅。
唔會去到保養期就唔俾你book
其實aplus會sell既咩
去過咁多次KT分店未試過
佢地好少同客傾計 靜係專心打
So far黎講都幾滿意
至少d毛都冇左八成先
想問下bikini大概要打幾次先開始有變化?
基本上打咗第一次都會發覺啲毛會軟身咗
Bikini 係我全身打嘅次數最多嘅部位, 嗰啲治療師都話係最難搞嘅位置,所以呢個位一定要join永久保養
我應該都有打咗超過10次, 而家都仲有三四條,但係已經係變咗透明白色咁樣都再打唔到啦, 已經係好幼同埋好軟嘅白色毛囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞