DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

579 回覆
1 Like 1 Dislike
我仲要唔係永久 我係4年plan
有無dermes 做三波長機既人可以話我知
佢用度數15黎幫我打算高定低
平時做無留意佢打幾多度
但打落黎會有啲彈彈下既feel
今次雖然我都有聽到do do 聲
打落黎真係好無feel
好似只係一舊冰係度碌我既皮膚

問個治療師可唔可以較大度數
佢話「呢部機係唔痛 無感覺好正常」
我話我早2次打唔係咁
佢就答我「可能你啲毛幼左所以無feel」
我話咁可唔可以較大啲度數
佢就答我「再大就驚burn 」
最後佢都無幫我較大

脫完過左個幾星期
以前啲毛會甩出黎 但今次佢無 仲好實

我買左6次咋
感覺上好似今次白做咁
但係佢講到15度已經好夠咁
(但我睇效果又唔係咁)
想問下有無人有經驗
唔想下次又比人hea 我
其實係唔夠時間㗎 之前疫情又停咗好耐冇得去 要重新脫過 到而家都三年bikini啲毛仲係會生返出來 主要係佢哋啲度數開得太低 有排都未會脫清
不過限年期同埋限次數嗰啲通常都係脫唔清
我有個friend最後都係要俾錢去第二間脫
最慘有個friend去個間美容院話永久保養
點知脫咗兩年就執咗笠 其實都真係好慘
想join永久全身脫毛
見aplus 做緊9800 但追po見有人話hea打,會sell,難book
想問下而家係唔係都係咁? 建唔建議join?
或者有冇其他舖頭價錢差唔多可以推介下
另外有見到呢幾間價位都差唔多
konaphk, Wiishderma, Classy face beauty, Love share beauty , Anova, Glamour beauty pro
有冇絲打試過 會唔會hard sell ?
想問exceed beauty 脫毛好唔好?hard sell?
同問
喺邊間分店
??乜有格仔嘅咩?但係其實唔買格仔都得啦 通常都好似係千零蚊一次
佢冇收費表 成日覺得啲價錢任佢up咁樣 我自己而家打緊新機大概千二一次 我打身體我覺得效果幾好 臉都少咗啲印 不過毛孔就冇乜點收細
佢俾你單次咁做? 幾錢左右
唔比 plan千二左右 上次好似買六次
佢次次一嚟梗係叫你買12次
你話唔想買咁多次就得
如果佢唔肯比你少啲 你話唔買就得我好幾次都係咁
有無人有興趣share aplus二人同行$7800全身脫毛?

Tg: https://t.me/beacloud1
想問hairfade 要預打幾多次先會脫清
我二十次都未清
但少咗幾多成到
咁手腳都有九成嘅,但私人部位就真係差啲。同埋有啲毛要預咗唔會脱到,只會脫到明顯係灰至黑色嘅毛。
另外就係一開始我好清楚要留返比堅尼三角位,但係由於每次都係唔同人,所以佢哋將我個三角位越脱越細,而家基本上都唔可以話係三角形。
想問千二全臉包唔包眼?上次問眼要分開計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞