DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

579 回覆
1 Like 1 Dislike
Peel 最垃圾 同用水做差唔多
我好耐冇入嚟脫毛post
我睇返我對上一次同人討論a plus 有咩唔好
依個1314都係懶係畀啲建議你點同間鋪反映
又要加插多一兩句護航咁
1314不如解釋下你唔知幾個po 前已經聲稱幾年前喺a plus脫哂毛 點解咁多年嚟都仲要mon住脫毛po咁熱心呀?
1314 見你係A plus員工我唔差在同埋你講
見你哋推full body優惠真係人唔笑狗都吠
當日喺你度脫啲細部位都難約到死
人哋啲美容院係喺客打完出嚟reception即時book下次
你班撚屌就一定要人WhatsApp同你個十問九唔應嘅客服約
就算約到 準時嚟到都要等成半個鐘先有得打
我真係想像唔到多咗打body嘅人去你度 你哋個輪侯時間會變成點
仲要你間鋪rigid到爆
當日唔少絲打話受疫情影響啲毛已經還原哂
你間鋪就堅持要人跟原本進度三個月先打一次

仲有做網絡打手只顯到你間鋪作風好撚cheap
睇返舊po有絲打勸大家唔好透露咁多自己係邊個
唔係會被a plus label係麻煩客
依樣我都好肯定係真大家可以睇睇我舊po
我po過同客服對話圖上嚟
結果嗰日我上到去打真係畀我爭取到兩個月打一次
但中間過程都係又煩又唔responsive

好彩我有啲錢自己喺出面買過個plan再打過好快已經斷咗尾 嗰少少錢我當豪畀你間鋪
有人忍唔住A Aplus 仲要sell peel叫人買facial Aplus 佢哋啲員工喺連根好多打手、成日話自己零sell?知唔知咩叫0 sell定義? .. 但係一樣都係sell ! 當自己買點。而其他全部都係缺點。係咪叫晒啲人買full body 唔洗做服務?舊客就唔貴你? 時間淨係俾新客。有新客就優先,舊客你就等,等到你啲毛閂晒出嚟。10萬個藉口叫你再加錢俾保養。一係就等個舊客自己流失再去第二間俾錢唔使服務。 慢慢消磨你意志等你離開。 繼續連登打手繼續推。

Aplus 收咗錢慢慢開始約唔到時間,脫毛師質素差,皮膚敏感出事意外多,脫毛效果差,安全性不足。員工培訓不足。客服回覆緩慢唔鬼理。跟住一句答你唔係咁平係咁㗎啦?
有人忍唔住吊Aplus 會sell peel或sell人買facial ! Aplus 佢哋啲員工喺連登好多打手,成日話自己零sell?知唔知咩叫0 sell定義? 但係一樣都係sell ! 少sell 當自己買點?

1,係咪叫晒啲人買full body 唔洗做服務?舊客就唔洗理? 時間淨係俾新客,有新客就優先,呃咗來先?

舊客慢慢冇位冇時間叫你等,等到你啲毛閂晒出嚟。脫唔清藉口叫你再加錢再保養。一係就等個舊客自己流失再去第二間俾錢唔使服務。 慢慢消磨你意志等你離開。 繼續連登打手繼續推。

Aplus 收咗錢約唔到時間,脫毛師質素差,皮膚敏感出事意外多,脫毛效果差,安全性不足。員工培訓不足。客服回覆緩慢唔鬼理。
試過 就咁企係出面話趕時間 講兩句就行去counter 但嫌佢太煩已經轉左會
想講Hairfade次次都係咁樣開鳩你門的
不過C打今次真係慘咗啲
佢地次次都捉人入去屌撚到你反艇嘅hardsell 方式真係好反感
屌 我啲時間都係時間黎
屌 我都係咁 佢哋敲門同開門係同步
仲有脫完條友就勁快出去 我咩都未遮住佢就開門出去
仲要我喺最出間房
我都試過喎 話system upgrade左做唔到 但有晒record講過話可以都諗住ignore我之後就瀨話可能後勤同事唔清楚如果一個system可以upgrade左之後差左嘅 咁都幾無用
有冇人去過 surrface $6800 同 anova medical $9500 全身脫毛? 都係永久 gentle lase , 唔知服務如何 sell 唔 sell?
有冇人試過own beauty?
見佢價錢都合理 $9000全身永久保養
唔知hard唔hard sell呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞