DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28

941 回覆
6 Like 1 Dislike
脫過 冇乜特別 唔會痛
我有興趣 tg傾傾?@auditdogdog
Hairfade真係垃圾黑店黎
千祈唔好join佢任何野
疫情嗰陣貪平join左脫毛
脫左over 10次都仲有好多
仲要逼你8星期以上先可以book
Hard sell到仆街
試過俾佢捉入房sell美容plan
成日同你講限定優惠、得呢兩日/舊客先有
比完錢再約期就話full曬無得book
屌佢老母
有冇興趣夾exceed二人同行優惠?
有冇人有興趣夾A-plus $3180 3個部位?
有冇人有興趣夾exceed beauty full body?
有 你TG?
有 tg: sorhaihaion99
想問下大家去脫毛前點剃背脊啲毛
之前join hairfade 十個位個plan
因為佢唔會幫手剃背
但背我又自己剃唔到 所以都只係用下脫毛膏
但而家脫咗成十次個背脊都仲好多毛覺得好煩
係咪要再搵過間會幫手剃嘅再脫過
有冇人想一齊夾A+或者exceed既full body plan~
https://t.me/sorhaihaion99
https://www.hk01.com/社會新聞/886465/苦主投訴信用卡被盗銀行迫-埋單-議員倡金管局界定嚴重疏忽

我覺得係恆生滙豐既有嘅問題,收咗咁多投訴佢一直都無打算處理,好多苦主搵埋民建聯都無用添。

完全唔保障客戶嘅銀行,真係建議大家唔好用。
有冇人有興趣夾A plus 全身脫毛二人同行優惠?
有嘅留tg 我搵你吖
依家wd脫毛變咗3個月一次
但之前因為疫情斷咗好耐無晒效果
想斷尾係咪最好出去再join單次?
有做underarm激光脫毛
但係以前可能成日剃,依加即使做左脫毛同peeling都仲係好黑有咩方法解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞