[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩?

1001 回覆
37 Like 3 Dislike
想問如果一日裡面朝早去門司港 唐戶 下晝去太宰府 夠唔夠時間

你以為係香港?

門司港,小倉,下關,唐戶應該都夠玩一日,真係冇乜必要再去其他地方

小倉 下關 應該唔會去 諗住1日去1-2個地方咋 主要係食野 鳩行下

唐戶市場咪下關囉
天神地下街有間食牛舌早餐定食 好食又幾抵 唔記得實際價錢 好似大概5百幾yen 記住要加明太子

博多車站樓下個美食街先岩

今年5月去完 係幾正既 唔夠飽仲加左飯
想問如果一日裡面朝早去門司港 唐戶 下晝去太宰府 夠唔夠時間

你以為係香港?

門司港,小倉,下關,唐戶應該都夠玩一日,真係冇乜必要再去其他地方

小倉 下關 應該唔會去 諗住1日去1-2個地方咋 主要係食野 鳩行下

唐戶市場咪下關囉

屌 柒左
四月兩個人去鹿兒島入福岡出 應該鐵道遊定自駕好 有冇巴打比下意見
一定要去中州
唔好比佢停
想問下有冇近jr既住宿推介下
博多 熊本都得

日式啲既就最好
留名
有冇住宿推介?想住交通方便嘅/日式
冇jr照搭車去阿蘇會否不智
冇jr照搭車去阿蘇會否不智

我都plan左去阿蘇內牧個邊住一晚
多牛 燒肉
全日本最出名之一既平價高汁燒肉
但超多日本人 最好5點開門就沖入去留名

天神商場入面 仲好食過門司港築地
明明標題係有咩好玩
內文全部食食食
去中洲搵無料案內所

天神商場入面 仲好食過門司港築地

價錢ok?

屌呢個正 價錢?
留名 一月尾去
全部野食都咁正
plan緊12月31號去biopark
為左方便一早就去biopark, 前一晚會住長崎,第2朝就搭巴士,大約9點到動物園。
剛才睇回程時,發現得下午4點幾有巴士返長崎 請問有冇人搭過巴士返長崎?

由於我自己去過豪斯登堡,而家冇千陽號加上31 號跨年門票好貴,所以本身唔打算去豪斯登堡。。。。
黎緊1231 去福岡倒數 有咩推介

我都係!
網上見唔少人去櫛田神社跨年
一月去福岡想去埋熊本,唔知整好維修未呢

我都係!
網上見唔少人去櫛田神社跨年

有無多d 詳情
一月去福岡想去埋熊本,唔知整好維修未呢

我有朋友啱去完,只能外觀不能進內,出面睇還ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞