[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩?

1001 回覆
37 Like 3 Dislike
我3月尾去福岡睇櫻花
plan緊行程
如果最後一日响由布院走,
趕12:55飛機返香港會唔會趕唔到
聽朝機去 留個名先
plan緊12月31號去biopark
為左方便一早就去biopark, 前一晚會住長崎,第2朝就搭巴士,大約9點到動物園。
剛才睇回程時,發現得下午4點幾有巴士返長崎 請問有冇人搭過巴士返長崎?

由於我自己去過豪斯登堡,而家冇千陽號加上31 號跨年門票好貴,所以本身唔打算去豪斯登堡。。。。

想問你搵唔搵到架巴士個時刻表, 佢官網話大串線, 但我搵唔到
留名
有無巴打起 HK EXPRESS 上要買過 JR PASS
我諗緊起縱橫遊買好定起機上買好
機上買唔知咩價
縱橫遊就原價 95 折再兌成港幣
我3月尾去福岡睇櫻花
plan緊行程
如果最後一日响由布院走,
趕12:55飛機返香港會唔會趕唔到

係由布院出黎要兩個幾鐘,你諗住幾點出黎先,中午比較穩陣
機上買唔知咩價

我係客路買,31/12前超過1000再減100
買兩張1000蚊有找
機上買唔知咩價

HK EXPRESS 兌換地點太少 , 當我無問題
機上買唔知咩價

買兩張1000蚊有找

app先有 ? 我網頁版唔見有
機上買唔知咩價

買兩張1000蚊有找

coupon code : KLK2016WINTER
機上買唔知咩價

買兩張1000蚊有找

coupon code : KLK2016WINTER

用 android pay 會平過依個 code ...
想問問糸島有冇巴士去景點?

順便食埋蠔
機上買唔知咩價

HKexpress 個網好似有登價錢出嚟
十一月嗰陣係抵個旅行社/當地買
而家唔知
機上買唔知咩價

而家唔知

HKExpress應該加過價,以前係佢最平,依家就差唔多,我北九州去左klook買,用android pay有9折,平過wwpkg,南九州就應該去返wwpkg買

鐵板燒漢堡扒DIY
幾多分店,博多同天神都有
千幾兩千yen幾抵食

依間叫咩名?

有特式, 整色整水 都值呢個價
有冇人去食過水炊雞鍋?

華味鳥或者博多島一?
留名1月去
運河城個拉麵競技場好唔掂 其次牛腸我麵覺得好麻麻 好鬼肥
黎梗2月會去5日
不過未開始plan行程
因為屋企人想去長崎
如果第一日福岡,
二,三日落長崎
四,五日返福岡
行程上咁樣會唔會太趕有問題?
因為未去過福岡,所以想問下大家
黎梗2月會去5日
不過未開始plan行程
因為屋企人想去長崎
如果第一日福岡,
二,三日落長崎
四,五日返福岡
行程上咁樣會唔會太趕有問題?
因為未去過福岡,所以想問下大家

長崎玩乜?我上次行左4-5小時,沒有認真慢遊。
福岡去長崎撘JR約2小時。
我下個月去
我坐HK EXPRESS 12點到,出到市區應該2點幾
第一日 福岡市行
第二日 朝早去太宰府,之後小倉門司港
第三日 未諗到去邊,有冇咩推介
第四日 中午坐內陸機去東京
我下個月去
我坐HK EXPRESS 12點到,出到市區應該2點幾
第一日 福岡市行
第二日 朝早去太宰府,之後小倉門司港
第三日 未諗到去邊,有冇咩推介
第四日 中午坐內陸機去東京

第三日留翻係福岡行街食野啦
鍾意去朝倉行下都得既
day1 到酒店都夜晚 行下天神地下街 屋台
day2 熊本 太宰府
day3 九重夢吊橋 由布院
day4 小倉 門司港 下關
day5 博多附近行下 6點晏晝機
咁樣會唔會太趕
下個星期去但未book酒店同未plan好行程
第一次去日本 五日四夜

Day1 住博多 check in後博多行下 食飯
Day2 佐賀hea遊
Day3 阿蘇火山 黑川溫泉住一晚
(有無邊間推薦?)
Day4 熊本 返博多
Day5 去牧場 晚機返香港

咁樣plan有無問題
阿蘇火山其實值唔值得去?
機上買唔知咩價

而家唔知

HKExpress應該加過價,以前係佢最平,依家就差唔多,我北九州去左klook買,用android pay有9折,平過wwpkg,南九州就應該去返wwpkg買

我上星期去唔記得hk express 幾錢啦,不過就貴啲,貴大約80, 所以係機場買算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞