[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩?

1001 回覆
37 Like 3 Dislike
岩岩前幾日係福岡返黎

由布院好正 有風景有紅葉有溫泉

另外門司港同唐戶市場都好 不過要好早去

有冇話幾點去最好? 唔想同人迫同排長龍

我想去門司港行去對面本洲

門司港好似好多人都推薦
對面好似有個水族館幾正
去柳川食鰻魚飯
如果去6日九洲有冇推薦去邊度玩?
請問福岡市內易唔易搵到有停車場係門口出面既餐廳?

睇你喺咩區,天神 博多駅 呢啲市區唔洗諗,遠少少喺邊皮都有啲餐廳門口有得泊,之前去多數係朝早出去玩完返酒店泊酒店提攜停車場先去附近食嘢食宵夜買補給,提攜停車場平一截,問定酒店有冇。
另外注意下邊度入油平啲
<blockquote><blockquote>岩岩前幾日係福岡返黎

由布院好正 有風景有紅葉有溫泉

另外門司港同唐戶市場都好 不過要好早去

有冇話幾點去最好? 唔想同人迫同排長龍</blockquote>

我想去門司港行去對面本洲</blockquote>

門司港好似好多人都推薦

海濱真心靚好好行,焗咖喱飯好好食,香蕉先生一定要影,又有手信買
如果去6日九洲有冇推薦去邊度玩?

黑川溫泉旅館!!!
Lm 下年五月去

如果天神博多差唔多無,我之前住bnb 果到算係住宅區就多d

呢間迴轉壽司抵到喊又好食又好玩
留名
劉明二月去

鐵板燒漢堡扒DIY
幾多分店,博多同天神都有
千幾兩千yen幾抵食

呢間一流,但等位要有耐性

我想問有咩玩架?

除左本身迴轉帶啲壽司之外,每個位都有部機比你落單
然後你落單碟壽司會跟迴轉帶出去,去到你個位部機就會提你拎
個人覺得都幾得意下架
推推

我想問有咩玩架?

除左本身迴轉帶啲壽司之外,每個位都有部機比你落單
然後你落單碟壽司會跟迴轉帶出去,去到你個位部機就會提你拎
個人覺得都幾得意下架

去日本情願食呢d
買pass去長崎熊本個d啦 福崗悶到hi
福岡本身好正喎
天神地下街 行完會心諗香港啲規劃點解咁撚不足
諗緊落唔落熊本,我睇旅遊書好似冇咩睇
麵劇場玄瑛
留名一月去
12月中出發

same
屋台真係好廢 玩下好 唔好餓住去

竟然咁劣評 我見上網都好多人話唔錯wo 係價錢唔平 我仲要住附近

Agger 屋台好撚伏

屋台去鹿兒島個屋台村
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞