[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩?

1001 回覆
37 Like 3 Dislike

Poppoan

超誠意推介
平 三萬yen唔使一晚
私人風呂
景靚
包兩餐
有車位有接送
員工姐姐好好

多謝巴打
仲有冇其他推介下

想book果日已經full左

3分鐘前book 咗
最後一間房
搞掂咗住宿而家就煩交通
對上幾次去日本都係自駕遊咩都唔使諗
但去九州唔坐火車好似好怪咁
而家諗住買3日北九州jr pass
但好淆第一日坐唔到兩點幾架由布院之森
呢存野全指定席
我想問有無得預先上網book?
如果即日去到先買jr pass 再book 會唔會太遲

多謝巴打
仲有冇其他推介下

想book果日已經full左

3分鐘前book 咗
最後一間房

搞掂咗住宿而家就煩交通
呢存野全指定席

你幾點落到機 其實卜車係要落到博多站換埋張pass後順手卜 經驗來講 閒日會多位
搞掂咗住宿而家就煩交通
呢存野全指定席

你幾點落到機 其實卜車係要落到博多站換埋張pass後順手卜 經驗來講 閒日會多位

12點落機
又淆緊delay
搞掂咗住宿而家就煩交通
呢存野全指定席

12點落機
又淆緊delay

Hike press's_? ?

12點落機
又淆緊delay

Hkexpress
3月尾去留名
留名

12點落機
又淆緊delay

Hkexpress

hongkong airline (雖然兩間其實係同一間)

Hkexpress

hongkong airline (雖然兩間其實係同一間)

落到機場 得2個方法去博多 比錢搭架巴士去到博多站或搭免費接駁巴去到福岡空港地鐵站 你預半個鐘左右車程 祝好運
請問大家有冇咩嘅燒肉放題介紹
聽日就上機去
但係未諗第一晚食咩
唔該晒大家
留名
聽日就上機去
但係未諗第一晚食咩
唔該晒大家

多牛 係幾好食 唔怕太膩同成陣煙味
想問一下太宰府加柳川行唔行到一日?
同埋福岡市內有咩景點係值得去既?
因為上網睇好似都係得個神社, 其他都係shopping

好鍾意呢度 望住個海就舒服

九州南來?

福岡 糸島

鐘意甜食既話呢間真係超正
唔同一般熱香餅 係超鬆軟
唔係咩出名店 cafe de sol

雖然好多人話豪斯登堡唔值得去
但我覺得好正好多野玩
係無機動遊戲 但入面玩既野多樣化 又靚
有女朋友可以考慮 我個人覺得好特別
可以玩到全日
一個人既可以skip

油布院真心值得去
不過最好住埋溫泉旅館
而且呢間係食冬甩類甜品
係車站附近 全部都只係100~200yen左右
好靚又好味 而且無乜人

油布院行入啲仲有個地方有好啲動物睇
有得餵野食 不過缺點係平日都好鬼多人

最後係九州自然動物園
本來想去biopark但唔順路
但呢度一樣好玩
可以近距離睇同餵啲野生動物
有獅子啊熊啊象仲有好多
又可以無距離接觸好多小動物
例如貓貓狗狗刺蝟兔兔天竺鼠
環境好舒服 平日唔多人 地方大
好開心好好玩
黎緊諗去bayside 到跨年
希望多野睇
有無人去過糸島
寫蠔好似幾正
但上網勁少資料
官網日交google translate完1999
有無人去過糸島
食蠔好似幾正
但上網勁少資料

鐘意甜食既話呢間真係超正
唔同一般熱香餅 係超鬆軟
唔係咩出名店 cafe de sol

雖然好多人話豪斯登堡唔值得去
但我覺得好正好多野玩
係無機動遊戲 但入面玩既野多樣化 又靚
有女朋友可以考慮 我個人覺得好特別
可以玩到全日
一個人既可以skip

油布院真心值得去
不過最好住埋溫泉旅館
而且呢間係食冬甩類甜品
係車站附近 全部都只係100~200yen左右
好靚又好味 而且無乜人

油布院行入啲仲有個地方有好啲動物睇
有得餵野食 不過缺點係平日都好鬼多人

最後係九州自然動物園
本來想去biopark但唔順路
但呢度一樣好玩
可以近距離睇同餵啲野生動物
有獅子啊熊啊象仲有好多
又可以無距離接觸好多小動物
例如貓貓狗狗刺蝟兔兔天竺鼠
環境好舒服 平日唔多人 地方大
好開心好好玩

cafe de sol好出名下喎
有無人去過糸島
食蠔好似幾正
但上網勁少資料

有諗過去,不過好似唔太方便,去BAYSIDE 食蠔算
聽日就上機去
但係未諗第一晚食咩
唔該晒大家

多牛 係幾好食 唔怕太膩同成陣煙味

多牛唔係放題,雖然我唔明點解佢要放題
另外第一晚唔好諗去多牛,無預先留名你預等到化灰
強烈建議大家唔好擺時間係熊本 除非你要去kumamon square 不過都離jr站幾遠
地震震到大部分景點唔開
熊本城同附近個區域成個閂到2月 阿蘇火山又封山
上個禮拜我係熊本城同個台灣導遊搭訕
佢話佢哋淨係去咗個成趣園 sosad
如果想買kumamon嘢 jr熊本有個souvenir shop,由布院都有間
熊本 去不得 我中曬伏
1月去留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞