[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩?

1001 回覆
37 Like 3 Dislike
有冇拉麵/魚生 推介
留名

仲諗住去能古島

除非你好想親親大自然,果度得一個公園,落左船要再撘車,門票票1000 yen, 但冬天無開花,你去果時唔知有未,你可以上網睇下個花期,btw 碼頭附近有個outlet ,

有冇貓?
PLAN 左去
諗住租單車

好似唔見有😂 同埋果度有唔小山路,

無貓咁算
山路我見人話租電動單車
有冇拉麵/魚生 推介

拉麵可以試下一双或者太宰府暖暮

魚生有間居酒屋叫海風土好似幾抵食

HKexpress 個網好似有登價錢出嚟
十一月嗰陣係抵個旅行社/當地買
而家唔知

HKExpress應該加過價,以前係佢最平,依家就差唔多,我北九州去左klook買,用android pay有9折,平過wwpkg,南九州就應該去返wwpkg買

我上星期去唔記得hk express 幾錢啦,不過就貴啲,貴大約80, 所以係機場買算

係邊個機場有得賣?
熊本而家玩唔玩到一日?
有冇拉麵/魚生 推介

暖暮太宰府同博多係咪同一間

HKExpress應該加過價,以前係佢最平,依家就差唔多,我北九州去左klook買,用android pay有9折,平過wwpkg,南九州就應該去返wwpkg買

我上星期去唔記得hk express 幾錢啦,不過就貴啲,貴大約80, 所以係機場買算

係邊個機場有得賣?

福岡機場arrival 果層一出左就有,不知係未每款都有,可以上網睇下
留名
有冇拉麵/魚生 推介

一双應該會去
有無巴打起 HK EXPRESS 上要買過 JR PASS
我諗緊起縱橫遊買好定起機上買好
機上買唔知咩價
縱橫遊就原價 95 折再兌成港幣

HKexpress 個網好似有登價錢出嚟
十一月嗰陣係抵個旅行社/當地買
而家唔知

天神開出果架 西鐵90號巴士 去博多碼頭果架
係邊度搭上車嫁
搵唔到
係邊度搭上車嫁
搵唔到

其實你係GOOGLE MAP 搵起點終點
揀公共交通
佢會教你搭咩車邊度上車邊度落車
記得如果係HK EXPRESS機上買JR九州pass
買左一定要用
有空姐空少會同你講買左唔用可以退!
退款煩撚到仆街!
本人已經中過伏
隔幾日打去佢地hotline問退款
佢地左推右推
又話唔係佢地處理 又叫我打去另一個電話
退左幾個月先退到
仲要係狂chur佢地 鬧埋佢地先做野
留名6號去

day1 福岡落機行下
day2 唐津+佐賀食佐賀牛
day3 長崎
day4 熊本hea遊
day5 由布院 别府
day6 小倉 門市港
day7 福岡
day8 食個早餐就上機

買左jr pass day2 to day6
咁樣plan有冇問題?好似有d趕
由布院之森係咪都係落機後係機場劃埋指定席
留名6號去

day1 福岡落機行下
day3 長崎
day4 熊本hea遊
day5 由布院 别府
day6 小倉 門市港
day7 福岡

有小小趕,我上次都好似你咁,不過去左小倉先,每日都用左唔小時間撘jr ,晚晚都要汁好行理,好似玩check point 咁,不過如果後生小人想一次去多啲地方都可以試下嘅
留名6號去

day1 福岡落機行下
day3 長崎
day4 熊本hea遊
day5 由布院 别府
day6 小倉 門市港
day7 福岡

好似要係Jr 果度先劃到
係邊度搭上車嫁
搵唔到

其實你係GOOGLE MAP 搵起點終點
揀公共交通
佢會教你搭咩車邊度上車邊度落車

唔該巴打
有冇巴打知阿蘇高原線幾時會開番
搭單問埋7日行程

Day 1 鹿兒島落機去指宿
Day 2 熊本阿蘇黑川
Day 3 長崎/由布院??
Day 4 由布院/長崎??
Day 5 小倉門司
Day 6 福岡
Day 7 福岡

咁玩法會唔會好趕?
Day3阿蘇應該去長崎順路定由布院順路d
搭單問埋7日行程

Day 5 小倉門司
Day 6 福岡
Day 7 福岡

咁玩法會唔會好趕?

Day2有無可能去得哂啊?
留名6號去

day1 福岡落機行下
day3 長崎
day4 熊本hea遊
day5 由布院 别府
day6 小倉 門市港
day7 福岡

住邊?你每日轉酒店住返玩個地方都ok既
搭單問埋7日行程

Day 5 小倉門司
Day 6 福岡
Day 7 福岡

咁玩法會唔會好趕?

熊本停留一兩個鐘左右就算 主力黑川hea
搭單問埋7日行程

Day 5 小倉門司
Day 6 福岡
Day 7 福岡

咁玩法會唔會好趕?

熊本停留一兩個鐘左右就算 主力黑川hea

有無搵過day2既交通
熊本去阿蘇jr斷左 要坐巴士
同埋黑川同阿蘇d巴士班次得好少
留名6號去

day1 福岡落機行下
day3 長崎
day4 熊本hea遊
day5 由布院 别府
day6 小倉 門市港
day7 福岡

住邊?你每日轉酒店住返玩個地方都ok既

會每日都轉酒店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞