[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩?

1001 回覆
37 Like 3 Dislike
留名 三月去
留名二月去

鐵板燒漢堡扒DIY
幾多分店,博多同天神都有
千幾兩千yen幾抵食

呢間一流,但等位要有耐性

唔知係咪同一間 但記得間野真係幾正
留名 三月去

我都係3月去 你買左機票未
誠心推薦bio park俾鍾意動物既巴絲
麵道はまなこし
熊本熊辦公室攬真部長!
熊本熊辦公室攬真部長!

想問熊本係咪值得去😭
諗緊住佐賀定熊本好
留名

4月底去
留名,5 月去同老母去

其實上年都去過一次短時間既

唐戶市場

柳橋連合市場
留明聖誕去
睇下有咩好食先
有無人打算去熊本?

我出年5月尾去5日4夜唔知道去邊好

熱天又好似唔適合浸溫泉
有無人打算去熊本?

熱天又好似唔適合浸溫泉

熊本岩岩震完 好多野都維修緊 我就skip左
有無人打算去熊本?

熱天又好似唔適合浸溫泉

咁都喺,唔好打搞人地啦
4月底係咪無櫻花喇?
有無人打算去熊本?

熱天又好似唔適合浸溫泉

咁都喺,唔好打搞人地啦

其實佢地想d遊客去返,我五月去過,市面冇乜事,係熊本城有排收復
<blockquote><blockquote><blockquote>有無人打算去熊本?

熱天又好似唔適合浸溫泉</blockquote>

熊本岩岩震完 好多野都維修緊 我就skip左</blockquote>

咁都喺,唔好打搞人地啦</blockquote>

其實佢地想d遊客去返,我五月去過,市面冇乜事,係熊本城有排收復

冇左熊本城, 又對熊本熊興趣唔大, 所以SKIP了
留名 1月去福岡

留名 一樣係一月去

我都係一月尾
你地諗好去邊玩未
熊本城一月唔知整番好未呢
熊本城一月唔知整番好未呢

啱啱去完,塌得好勁 要整都要好多年…
我個日本朋友話 大濠公園 風景好靚,值得一去

的確係好靚
熊本熊辦公室攬真部長!

想問熊本係咪值得去😭
諗緊住佐賀定熊本好

上個月去過,都覺得值得玩一日
可以坐下新幹線,水前寺公園都唔錯,睇熊本熊live睇到有啲眼濕濕
熊本城就只可以係外圍行個圈,感嘆地震嘅破壞力
我個日本朋友話 大濠公園 風景好靚,值得一去

的確係好靚

嗰湖好大,認真行一個半鐘都行唔完
食もつ鍋

油淋淋一路嗌好正一路勁有罪惡感

幾個月前去完九洲,對福岡印象唔係好深,
最記得係超市買士多啤梨好大粒好甜好好味

另外由布院好值得去,配套非常完善既旅遊區但不失特色。
長崎好多特別既景點,但成個地方好死城,安已不既感覺 同埋香港夜景完勝佢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞