[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩?

1001 回覆
37 Like 3 Dislike
終於追晒成個post,
9月尾一個人去福岡5日,
有無巴打知到咩地方影相靚, 但又唔多遊客去
(例如富士山既新倉浅間神社,大阪既吉野山)
感覺稲佐山夜景有d遠,
有冇巴打去過豪斯登堡
值唔值得去

我都想知
本身plan左成日去嗰到,但又心郁郁想去下長崎其他地方
如果上晝原爆館下晝豪斯登堡既話會唔會太chur?
搭車都好似冇左半日
7月一個人去6日

12點落機去邊好

晚餐去排多牛好唔好
比唔比一個毒撚去食 ?

其實一個人去多牛唔係咁好
一個人霸人地4位,外邊仲一大班人等緊

咁我取消佢啦

有冇其他餐廳可以代替佢

下我次次一個人去
佢收銀後面有個一人毒位
我同FD 次次一個人去都係坐果度

多牛真係咪鬼食啦
平就係平d,但係d肉咁劣
利申 見人講到好好食咁去試, 試完
有冇巴打去過豪斯登堡
值唔值得去

我都想知
搭車都好似冇左半日

如果你鐘意影相睇景 豪斯登堡絕對係好選擇
特別係夜景 好迷幻好靚
但係如果你唔鐘意睇景 你會覺得依度好悶 因為機動遊戲唔多同唔刺激 個場又大景點又散
如果我係你我會簡分開2日玩長崎同豪斯登堡 如果唔係2頭唔到岸
Lm

朝早去完下關 直落 別府地獄 chur 唔chur
一燈,暖慕拉麵
7月一個人去6日

12點落機去邊好

晚餐去排多牛好唔好
比唔比一個毒撚去食 ?

咁我取消佢啦

有冇其他餐廳可以代替佢

下我次次一個人去
佢收銀後面有個一人毒位

正wo
7月一個人去6日

12點落機去邊好

晚餐去排多牛好唔好
比唔比一個毒撚去食 ?

咁我取消佢啦

有冇其他餐廳可以代替佢

下我次次一個人去
佢收銀後面有個一人毒位

多牛真係咪鬼食啦

On9
7月一個人去6日

12點落機去邊好

晚餐去排多牛好唔好
比唔比一個毒撚去食 ?

咁我取消佢啦

有冇其他餐廳可以代替佢

下我次次一個人去
佢收銀後面有個一人毒位

多牛真係咪鬼食啦

On9

唔食多牛有邊間可以推薦?
Lm

朝早去完下關 直落 別府地獄 chur 唔chur

別府地獄係垃圾景點
7月一個人去6日

12點落機去邊好

晚餐去排多牛好唔好
比唔比一個毒撚去食 ?

咁我取消佢啦

有冇其他餐廳可以代替佢

下我次次一個人去
佢收銀後面有個一人毒位

多牛真係咪鬼食啦

留名睇你介紹
有冇巴打去過豪斯登堡
值唔值得去

我都想知
搭車都好似冇左半日

特別係夜景 好迷幻好靚
但係如果你唔鐘意睇景 你會覺得依度好悶 因為機動遊戲唔多同唔刺激 個場又大景點又散
如果我係你我會簡分開2日玩長崎同豪斯登堡 如果唔係2頭唔到岸

如果想影夜景係咪係個到訓一晚好d?
7月一個人去6日

12點落機去邊好

晚餐去排多牛好唔好
比唔比一個毒撚去食 ?

咁我取消佢啦

有冇其他餐廳可以代替佢

下我次次一個人去
佢收銀後面有個一人毒位

多牛真係咪鬼食啦

留名睇你介紹

九州真係唔知,本身食高千穗牛但俾人包場食唔到
大阪就係 燒肉一斗
呢間先係又平又好食
多牛得個平字,講緊連限叫一碟既都係得個油字 冇牛味既
有冇巴打去過豪斯登堡
值唔值得去

我都想知
搭車都好似冇左半日

特別係夜景 好迷幻好靚

如果想影夜景係咪係個到訓一晚好d?

但係佢開到十點..如果你第二日都係度玩咪抵囉
如果玩一日全日 我會建議你係佐世保住 20分鐘車程 又平啲
留名
牛腸鍋有冇咩推介?
朝早從由布院 去門司港 同唐戶市場
晏晝5點幾再搭去熊本 會唔會好趕?

熊本係過夜定即日來回先
7月一個人去6日

12點落機去邊好

晚餐去排多牛好唔好
比唔比一個毒撚去食 ?

咁我取消佢啦

有冇其他餐廳可以代替佢

下我次次一個人去
佢收銀後面有個一人毒位

多牛真係咪鬼食啦

留名睇你介紹

大阪就係 燒肉一斗
呢間先係又平又好食

真心求推介

熊本係過夜定即日來回先

如果過夜其實都ok,
不過係先坐船去唐戶,行過條海底隧道就即刻搭巴士番門司港站?
門司玩唔玩埋鐵道博物館? 真心幾好玩
最後都係番博多新幹線落熊本啦?
7月一個人去6日

12點落機去邊好

晚餐去排多牛好唔好
比唔比一個毒撚去食 ?

咁我取消佢啦

有冇其他餐廳可以代替佢

下我次次一個人去
佢收銀後面有個一人毒位

多牛真係咪鬼食啦

留名睇你介紹

大阪就係 燒肉一斗
呢間先係又平又好食

真心求推介

佢地講季樂? tabelog仲有好幾間都過3.5既
不過真係請我都唔再食多牛

熊本係過夜定即日來回先

熊本過夜 訂左酒店

熊本係過夜定即日來回先

如果過夜其實都ok,
不過係先坐船去唐戶,行過條海底隧道就即刻搭巴士番門司港站?
門司玩唔玩埋鐵道博物館? 真心幾好玩
最後都係番博多新幹線落熊本啦?

你推薦到左門司港 先去左唐戶先
再玩埋鐵道博物館?
咁聽落都唔錯 夠順路 又早啲去唐戶唔洗太驚閂門

熊本係過夜定即日來回先

熊本過夜 訂左酒店

咁ok啦
博多過熊本咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞