[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩?

1001 回覆
37 Like 3 Dislike
藥丸大通站附近有間雞拉麵好高質
赤坂附近都有唔少
去福岡就係係咁食食食

岩岩係福岡番黎
中洲
中洲試下風俗店
中洲試下風俗店

見過兩個鬼仔一人一條日本妹,企係博多駅前棵聖誕樹前係咁又摸蘿抽水
中洲試下風俗店

見過兩個鬼仔一人一條日本妹,企係博多駅前棵聖誕樹前係咁又摸蘿抽水

呢餐幾錢?
一蘭

收檔啦,一蘭垃圾來
留名
有無人試過福岡一曰來回bio park?
留名
劉明聽日出發

試過 搭車都搭左半日

試過 搭車都搭左半日

你去長崎之後轉巴?定搭佢架接駁
睇軟銀鷹

試過 搭車都搭左半日

轉巴士,勁疏
上次miss左直接去biopark嗰架巴,跟住要搭另一架巴士再轉巴士先去到,又耐又麻煩
接駁巴好似係豪斯登堡先有?
想問如果一日裡面朝早去門司港 唐戶 下晝去太宰府 夠唔夠時間
Lm
想問如果一日裡面朝早去門司港 唐戶 下晝去太宰府 夠唔夠時間

你以為係香港?

你以為係香港?

門司港,小倉,下關,唐戶應該都夠玩一日,真係冇乜必要再去其他地方

你以為係香港?

門司港,小倉,下關,唐戶應該都夠玩一日,真係冇乜必要再去其他地方

小倉 下關 應該唔會去 諗住1日去1-2個地方咋 主要係食野 鳩行下

試過 搭車都搭左半日

轉巴士,勁疏
上次miss左直接去biopark嗰架巴,跟住要搭另一架巴士再轉巴士先去到,又耐又麻煩
接駁巴好似係豪斯登堡先有?

咁波折?你用app查巴士定點?我見佢官網都無講好詳細淨係話有接駁係豪斯登堡,重話要預約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞