香港寬頻算唔算最呃人既公司?

562 回覆
1144 Like 13 Dislike
我就係因為迫我要個死人tvb,我先唔同佢續約
轉公司咪得囉,新客永遠都最抵
每次完約都直接轉公司唔使諗
仆街,不過算啦,用多幾個月搬屋cut約
想問下你地平時係邊度申請,我就咁求其係街邊拉banner個啲係咪會易中伏
想問下, 你hkbn app入面d服務計劃通知書有冇一份有disney+, 有既就應該獨立ac?

有少少懷疑係個濕鳩sales口頭(私下)比你而唔係真真正正有份約既disney+服務

anyways,開佢波啦...
咁痴線
唔係點交數
早一年R續約
係喇係喇
果時佢地講明唔續會收返
邊個估到今時今日就黎執笠
你俾佢水撚咗啦 可能食埋你個Disney+
我去佢個網買嘢送Disney+都係自己註冊 有乜可能佢幫你搞埋

呀師兄
問題係hkbn狂催我地合約即將屆滿
儘早處理合約事宜

打電話同send message黎催續約

到你話搵左hkt quote,佢先同你講仲有半年約未轉得

提早傾完約都唔得
佢要你完約60-90日前先可以通知佢地唔續

痴撚線公司

佢話合約即將屆滿
儘早處理合約事宜

但事實仲有半年,呢樣都好明顯誤導性銷售手法喇
好彩係咁問佢幾錢, 點知原來每個月$198, 唔問佢真係以為免費, 咁就會續左新plan
笑左 唔會咁樣比你
應該2500m 果個,1000x2 唔洗錢的
hkbn = 海鮮價
全港唯一一間 一樣plan唔同價嘅公司
跟住一續續你2-3年
我之前用左十幾年hkt都冇咁樣
其實hkbn同一個plan內部有好多價

佢都答唔到你點解你個account係呢個價
你講完我一開app check返又真冇寫到落約屌佢講又講到話送嘅,原來係私下俾….
1000x2 扮2000
佢仲會收多你錢但比閹割服務你
但網上含一打風就上唔到網
呢間野真係無恥
之前又係打電話過黎,問我要唔要個tvb垃圾盒,講到明唔會睇從來無用過,都仲係咁係度講

最後仲要好似條氣唔順咁,咩都唔講,就轉我去聽d垃圾錄音,真係屌佢老母,嘥我時間
不嬲hkbn出名海鮮價
其實你再拖多陣,100 蚊都唔洗
不過出年又玩多一次呢個遊戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞