香港寬頻算唔算最呃人既公司?

562 回覆
1144 Like 13 Dislike
話即將到期叫人同佢續約
得閒就打黎催你續約
到你話唔續要cut
先同你講原來係仲有半年約所以唔轉得

買佢個netflix and disney plus plan
簽約前講左本身用緊
佢地話輸入返本身戶口資料就搞掂
話有完全同一樣既服務

原來佢地netflix係買唔倒非同住用戶既access
Disney+係會另外收你錢,即話每月比兩份月費

呢間公司係誤導消費者既極致例子
係講緊好少錢既事
但佢地真係好無恥

半年叫即將
呢d誤導性銷售手法真係好仆街

同果d mpf打電話黎問你有冇人跟進差唔多級數
中過佢伏既人考慮下搵律師告佢
我會搵律師
冇事wo
叫人升級2000M個d先最係呃鳩人
依家重有冇焗人要tvb個垃圾盒
中過伏
永久ban list
cut佢個disney+ 要打十幾次電話先有人聽
電話confirm完要cut 仲要寄信去 on99的

大家用咩
續約前同續約後唔撚同
話會幫電視裝機盒,點知最後叫我上網睇
垃圾公司嚟
佢哋提早半年打電話叫你續約,一定要係咁拒絕話要考慮,之後先會減價
買嘅時候以為佢個Disney+ 係自己一個用一個account (7個users) ,點知原來一埋人一齊用同一個戶口,仲要唔可以有1個user係自己,你就算改pin 都會即刻俾人改返0000,冇得Set自己想睇嘅list,成日有人會搞亂你觀看歷史,仲要一多個四個人,你就仆街唔洗睇
呢間野好撚仆街
唔係減價問題
佢地係誤導銷售
唔係同一個email登入,入面可以分唔同使用者咩?我同我屋企人用都無亂過
試過拖到最後一星期佢先話有新優惠可以減
之前幾個月係咁打黎追續約時又話冇
本身已經諗住轉台,永遠都係新客戶平過舊客一半以上,當舊客係水魚咁劏。喺完約前半年,一個月send 十封八封email , 又個個禮拜打電話上嚟問仲唔續約,on99 ,煩撚到,明明一早已經set咗唔收宣傳訊息

屌你老母香港寬頻我就唔撚同你續約啊
順着條lan 線過嚟打我阿笨
Hkbn真係無恥之最

話我賣廣告都好

我貴d都幫襯網上含
拎返黎即刻扔左
早半年打後續約,如果你話唔續,佢地會日日打黎,煩到你續約為至
今日先屌完佢disney+ cut單要寄信去佢公司取消咀撚麻煩
簽約時又唔見你咁撚麻煩

仲會send 訊息
成日話即將
蝕咗十三億,體諒下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞