香港寬頻算唔算最呃人既公司?

562 回覆
1144 Like 13 Dislike
比幾舊水師父 就唔洗行咁多冤枉路
抽時間等佢上黎 移傢私
搞完一輪要清潔 係煩著我
屌用緊hkt 應該12月到期

幾個月前開始已經不停收到email sms whatsapp 電話
whatsapp 同佢講想續返同一個plan就喺度sell upgrade 2500M
又問屋企幾多人/ 打唔打機 煩撚到
最後都係冇覆佢 電話一個都冇聽過
我係咪應該要開始聽1000電話 講明要同價/平plan
還機要入山家啦咁遠
簽三年寬頻送咗三年Disney+喎
簽前仲特登問咗使唔使收double再回,Sales話唔使
返嚟帳單都淨係俾寬頻錢
你個名
有得拉線就梗係拉線
樓主弱智架,SALES唔呃佢呃邊個
如果本身比左錢買D+再入寬頻送個年,比左既錢可以搵D+退返。一教佢咁做起哂杆咁,正傻仔
準備睇巴打比樓主咬
聽1000 都係廢plan..
打上1000 問點cut, 會即時開平plan... 即時續約cut form 都唔駛交

hkbn 要交埋cut form 先會call back, 張form 仲要郵寄
兒登咁多白卡,你估第一次比癩狗咬咩
隔離討論 你可以參考下

佢由開價2/3月開始打黎 $256, 1000mb 兩年 (港島私樓)

但街站$119又肯開一樣價比新客,仲送disney+
一路劈到佢$119, 都仲係送埋d垃圾比我,乜乜super同埋聽歌apps,

舊客都比d咁既價, 係咪已經可以放棄轉台啦?

---------------------------
14號晚交CUT FORM,即刻就放1000mb,兩年, $109,又係送乜乜super
大家真係要交cut form
----------------------------------------
31/07/2023
自從交完CUT FORM ,8月底完約,再無收過電話,睇黎佢都唔想我續
-------------------------------------------
01/08/2023

HKBN 又加返價啦變$119
我就係尾水上東個批
最尾有成800蚊卷買唔落手
有AL就到必轉台
上次無假多先局續簽
唔早啲提你,又話遲提搞到收正價
我cable, 網上爬, HGC, HKBN都用過
講真真係間間都狂sell
係得網上爬好少少
不過間間我都係企硬唔續
次次最尾一兩個月都係會減到幾十蚊個月俾我
而HKBN同樣價錢下 我覺得好過cable 同HGC差唔多
所以又唔覺得有乜野
十幾年前未拉到線入屋就賣 plan 比你,問你死未
未拉到點賣?
點睇有線$68 1000mb
屌你老母死傻仔
間香港寬頻依家出哂名誤導人
你仲話比人呃既傻仔

你幾撚聰明呀垃圾
小心 Nabati112 呢條仆街香港寬打手
全個post咁多人屌hkbn佢仲護主屌比人呃既人弱智
HGCon9仔又貪平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞