香港寬頻算唔算最呃人既公司?

562 回覆
1144 Like 13 Dislike
快d報, 隊個sales出黎
事關我都係用自己email自己acc冇咩shared email
其實HKBN我都用咗20幾年,我又唔覺上網有咩問題

係話Disney 嗰度我覺得有啲仆街啫話簽約就鬼咁易,cut嘢就鬼咁麻煩
1000*2個d?
Netvigaytor 都係拖到入form 終止服務先出平offer

利伸 兩間都仲用緊
垃圾到 上網勁慢
有無人住個度夜晚11點打後,有時會斷線
懷疑你比sales水咗
個disney plus應該係要用hkbn條link activate

https://www.hkbn.net/personal/cmsdata/content/queryPdfContents/4n8duzH2Q3PwZVOeC42DuUKHzUa0dra86XnDElYrPA.pdf
你用唔著啫 有人用得著
續親都等真係就夠期先聽 實平過上次
有線仆街啲, CUT有線要CUT到斬人先掂
佢可能係連登夾plan post搵到個sales
屌佢 以前中過招 講明搬屋新約唔要 個仆街寬頻佬靜靜雞掉起屋企角落頭
都唔知可以用咩詞語形容

真係會新客平過舊客

邊個會想續呀 真係低9能
Cut 左之後佢仲會半年左右打黎

一係你全部畫一價錢都冇咁嬲
唔怪之得日日多咗咁多陌生電話打來愈唔接就愈多電話,好騷擾
你cut 撚埋再續仲平d呀on9
下次試下先
知喇打手個個屌得你仲話開心使用中
直接去門市交cut form麻
Activate左喇
但佢話你輸入完你account資料仲要自己del左本身個disney+先得呢樣野係你同佢簽左約後一排佢先會send email叫你做

垃圾hkbn
我通常留太空卡號碼 幾個月轉一次 佢唔會打到比我
你咪 ""囉, 係你比人搵笨柒咋ma
咩叫做一樣既服務

你個即將係咪都係解讀做半年睇你就係呢種無恥sales
你認hkbn搵人笨柒咪得囉
係你唔夠堅持姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞