香港寬頻算唔算最呃人既公司?

562 回覆
1144 Like 13 Dislike
依家續約$68免行政費送$200鴻福堂
OK嗎?
send cut form然後網上續就見到全部價錢
最仆街係如果想唔續約仲要自己拎返個寛頻機去佢地d center
最仆街係啲center locate曬係元天屯
明明市區勁多地鋪 但唔收機 無恥至極
前幾個月係咁打黎叫續約,我講撚左轉左第二間仲打黎
我屌尻佢問係唔係幫我比另一間early termination fee, 係嘅我續番。條友啞撚左叫我自己print term form交門市
呢啲19 form email都唔受 真係垃圾公司黎
最撚吹脹交左term form後臨到期仲打黎問我會唔會改變主意,無恥到
呢度邊個做broadband ge, 係呀話緊你地呀屌你老母

呢間垃圾公司咁做生意 真係當人係狗咁撚
啲cold call 好撚煩
早幾日Send左cut form, 即日就 收到服務取消確認通知
大家記得要60日內完約先send佢地先會受理
留明睇告鳩佢
send晒cut form, 1000M 都仲係 $149
今次一撚定轉台
見倒大家咁多中伏
睇黎可搵左海關先

之後先律師民事
DISNEY+係你要搵返DISNEY主動清左完先個PLAN同可以退返比左既錢(如果交一年)
你乜都無搞清楚就話出律師信係咪得把口
真! 上網自己買 隨時join隨時cut 彈性好多
我仲用緊100mb
中國移動係喺其他地方賺錢
呢幾日去格價, Smartone 以前係租HKBN 既線, 原來而家係唔一定, 可能會係HGC, 呢D都可以問sales
隔一排就sms/email話
LiKE1OO寬頻服務計劃承諾期屆滿通知 LiKE1OO Service Contract Commitment Period Expiry Notification

但仲有成年先到期
第一日上連登? 間間都好多人屌架wo
我係9個月就係即將。然後俾個勁貴價你
然後我打去話cut
佢勁唔禮貌,話冇得cut
我上網download 佐張from寄俾佢cut佐
續約貴過新客,已經blacklist 左,你用smt一樣因為都係租佢條線。
你唔好以為咁易取消到
我有再打過去confirm有無取消
廢事上一個職員無取消
我都係

由小學開始用HKBN到而家差唔又多廿年
上次續約仲想加我價,個價錢仲貴過1000M,仲要同我講我座大廈冇哂1000M嘅位 (?)

最後我直接同佢講:得100M仲要收我呢個價,CMHK 1000M都平過你
拖咗兩三個月之後佢主動減價比我,仲平過舊約
以我所知外判哂比班大陸佬
係雞煲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞