香港寬頻算唔算最呃人既公司?

562 回覆
1144 Like 13 Dislike
搵海關得唔得
拎都廢撚事
間間都差唔多架啦
之前用左十幾年網上含冇試過
Hkbn依家明呃
Hkbn垃圾快撚d執
用左20年其實好滿意.....上網穩定
續約唔到最後都唔同佢傾
續約要send cut form再等佢call返你
咁先會平
打黎話長期客戶續約優惠
我問佢新簽account 平過我舊客戶優惠係啲乜嘢優惠?
即時啞咗

打到最後一個禮拜先話平
轉咗SMARTONE 一樣係租香港寬頻條線
價錢平香港寬頻一半
到你smt完約傾續約嗰陣都會新客平過舊客
根本間間都係咁
佢地仲會用手提電話打嚟R續約
試過俾佢地煩到炆
佢仲串我,叫我慢慢考慮

嬲到我即刻打上台話cut
呢間野呃人仲要好串

冇誠信可言

- 最pk 係hkbn cut 約限你最尾 30 - 60 日內先處理到
- 依家唯有輪流用 hkbn 同 hkt
啱啱準備完兩年新約大廈得佢有光纖要硬食,夠膽死同我講要加價,我屌返佢話點可能一樣內容唔同價錢佢死死氣同我cut netflix俾返舊嗰個價錢當減價屌佢老母臭閪
好彩當年冇用佢

用SMT 反正都係用佢條線 仲要平左
網上含我嗰度得線仔硬食貴價香港寬頻
Hkbn仲衰撚過之前有線
你Check下你有冇入錯email定俾人盜用email好喎

係用email登記獨立Acc

利申: 後悔貪平經hkbn sub左, 唔主動cut又自動續約, 又硬食多兩年
屌睇哂啲cm 原來hkbn 嘅Disney+係送完24個月就會自動取消,原來係會自動續約
戇鳩佢之前完全冇講,整係話送24個月畀你,冇話之後要取消咁麻煩
係點樣自動續約? 都係經hkbn再sub多24個月?
睇啲條款似係你過咗免費就自動收你70幾蚊,應該問都唔會問你
15. 如客戶已有Disney+ 帳戶,根據此計劃終止Disney+ 服務時,並不會被自動取消客戶之該Disney+ 帳戶,而 Disney+ 將在此計劃結束時自動恢復客戶於 Disney+ 帳戶內被暫停的訂閱服務 (如適用),並繼續透過對客戶已有的付款方式進行收費。客戶可在在現有 Disney+ 帳戶下之「帳戶」頁面查閱或管理訂購內容。
真 1000m上次老母續200幾 早兩個月拖左佢幾個月最後變到10x
好似要收返架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞