香港寬頻算唔算最呃人既公司?

562 回覆
1144 Like 13 Dislike
賠錢姐係連登型左先緊要d
呢條係講本身有Disney ac嘅人,如果有ac用HKBN嘅話會自動轉用hkbn嘅plan,HKBN嘅plan完咗就會自動轉番之前嘅訂閱plan

你copy畀我睇呢條好似係唔關事嫁喎
唔洗 而家d盒多到任你扔 已經轉左HKT好耐 都冇追話收返
咁rip, 好彩本身有ac
試過俾個有鄉音既大陸厘sales鬧咁滯,我有幾樣野係佢地公司用緊,其中一樣今個月到期,煩左我勁耐,D口吻一定要我今日續到其中一樣為止,閪撚到唔續就係我錯咁樣,最後唔想佢煩住就續左一樣,而家諗返真係繼續撚佢撚到發火,續都應該搵第二個sales續,激撚死佢
其實我本身除咗Disney,Netflix 都有,但而家兩邊都好少睇,因為想睇嘅都睇哂

而家搞到我兩個都想cut,Netflix 仲撚貴成90幾蚊,Disney 就仲有年半先收錢,到時再睇吓點cut
上網仲要成日斷線同慢
仲要日打夜打 打完手機就打屋企之前手機都用佢 所以一年有八個月都係佢哋打嚟𢱑續約
最後話移民先無打嚟 但臨完約前一個月又再打嚟
佢哋有無諗過就係因為咁煩 所以先send cut form
又關連登撚事咩
TVB狗?
舊客水魚
新客係幾抵
如果唔係我老母要睇mytv super, 晨撚早唔用呢間仆街公司
係,但佢啲撚狗價真係頂唔蒲,舊客永遠係韭菜
其實有邊間唔係撚舊客
電話plan間間都撚鳩d舊客, 家居上網我又唔覺hkbn特別閪同其他差唔多
次次幫老豆屋企續約都要屌佢地先有原本個價
如果唔屌就年年加
呢間野係唔誠實
得罪講句...你netflix同disney+果part似係柒左多d
個sales俾咗個email同password我,一入到去7個account位已經有人用緊,但全部password都係0000,我無論將任何1個位轉自己set嘅pin碼,過一晚都會俾人改返0000,同埋個歷史會唔同咗
屌佢老母啦hkbn,上個月打黎叫續同佢講左要考慮會唔會續,電話有哂錄音條友都話ok,過幾日sned封email黎話收到續約指示,即刻網上客服屌9柒佢即cut
個email同password係sales俾我,唔係我自己email嚟,同埋入到去已經有人用緊,你係自己一個account ,可以自己用曬個7個位?
咁撚搞笑, 我係用自己D+ ac, 之後入hkbn條link activate d野
係咁sell tvb plan 屌佢老母
唔係屋企人用 早早cut咗佢
點柒左?閣下打手?

收兩份錢同唔比加非同住用戶點柒
Netflix高級版係可以加
Hkbn話一樣既服務但冇得加
拎條link 用自己email active 架喎,點會有其他陌生人同你share 用
人地作黎屈鳩你hkbn咩

Hkbn呃人公司 不誠實誤導消費者係事實
唔同意咪告得誹謗囉

我會報海關先
hkbn我開心使用中你鍾意話打手就打手啦

非同住戶係netflix單方後期加既on9野, 係醒既都會諗hkbn呢d第3方agent未必cover啦如果你之前問左sales, sales又同你講得既,你咪屌sales囉冇問過就當自己柒左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞