香港寬頻算唔算最呃人既公司?

562 回覆
1144 Like 13 Dislike
屌宜家仲俾緊
以我所知主流幾間都要,其他未用過唔知
有線 HKT HKBN 都要電話/指定小到仆街既門市/email問佢拎form填
自由烏其實都係under smt
pccw完約前一年就call續約
打過去話唔續約 佢地同我講要3個月前打去 差唔多時間內我問佢個約去到幾時 又唔正面回答 又話未到期 啲對話勁誤導成份 跟住過一個月再打 跟住同我講2025年 話而家斷要支付返呢幾個月錢 個一下以為重有咁耐 就由佢喇 心諗奇奇怪怪 屌佢老母 同我自動續約我即刻打電話過去屌柒佢 之後同我講話可以唔續 班仆街狗嚟 唔屌唔得
因為你2條線1000M. 但你機房同router唔係丫嘛.
得一個橙格 入面幾樣野
電話 上網 MYTV解碼器 D+
如果唔績轉第間係咪會自動取消哂
點解上面有啲百幾蚊 有啲仲9X蚊咁撚平
我早幾年轉HKBN新客開波500MB已經235定245
真心想知用寬頻應該揀邊間公司最好
各位師兄有冇最推薦
佢call你還call你
會唔會呃你話即將到期
最基本先睇地點,某啲集團既私樓係貴啲
申請網上禁嗰制就得
cut plan就要專程去門市一次
佢都on99999
我話我搬撚咗屋唔續佢都成撚日打嚟問我
最痴撚線係門市又少 交費又麻撚煩 2023 年竟然唔可以用信用卡/eps 比錢。迫鳩人用八達通/支那寶比錢
未見過有間咁on9既公司
睇地方架我舊屋1000MB俾成3百幾,搬撚咗屋換個新plan加埋Netflix 先100頭
我成日用payme俾錢仲要用埋coupon減少少
個問題係唔用卡比錢 個目的咪係慳果d bank 手續費
帶無公司咁小家架
之前仲有半年完約打電話嚟話續約加價
仲話遲啲續就再貴啲
打咗成三四個月嚟都有 最後話減價150$個月
佢可以信用卡自動轉賬啊
我鐘意one time payment 呀。點解要比佢autopay
有邊間零售 唔接受信用卡一次付款
全香港我諗得hkbn一間
垃圾公司 我簽3年到期咪完簽,點知仲有一個月完,我咪同佢講唔撚續,屌你老母打過嚟同我講你唔續約,叫你自己打印一張唔續約嘅申請,然後要用自己俾錢買郵票,寄去佢公司先可以停,即刻屌佢老母,我話到咪完你老母,大家成年人,你老母垃圾公司到期都要個客搞咁多嘢,其實都係唔撚想你唔續姐,放心我一定做,屌你老母。
咁都ok嘅
比起以前我網上含成廿年6MB>8MB都2百幾
轉HKBN 500MB 2百幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞