香港寬頻算唔算最呃人既公司?

562 回覆
1144 Like 13 Dislike
邊到見到
話搬走左,新居已經有寬頻就唔會再打黎
地產公司!!可能呃你一生積蓄
網上含都差不多平又唔平,完約電話都無叫你續,之後睇到幾期都正價先醒起應該完左約,打去問又唔平,屌佢
上面有條吹水友講, 唔記得邊一版, Look上去搵搵.
淨係覺得間野越黎越廢,以前counter都會收錢,而家話唔收,咁大間公司仲要cut埋visa/ master,叫你去自助比alipay,叫前台CS check啲野又覆你公司戶口睇唔到,叫你自己打去hotline,補印張receipt又話冇呢個服務仲好意思sell我續約仲要冇得平
屌我岩岩都係咁
得家母係度呃9佢簽名,dum左部機係度

部機要點處置,可唔可以即刻dum/ 退番去office
收到續約電郵提示,刻意唔提幾時到期,就連登入帳號睇「計劃詳情」都睇唔到到期日,勁撚狗
仲要計返個「即將屆滿」到2025年都未夠期

新通知:

上一封通知:
睇完個post先知Disney +會自動續,今日好似我disney + 合約最後一日,係咪要直接剷落門市搞
屌佢老母續我3年要399一個月,隔離屋先兩百幾
send cut form先屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞