香港寬頻算唔算最呃人既公司?

562 回覆
1144 Like 13 Dislike
留名等睇你啲白卡佬拎菜刀上去CUT寬頻
我個人對 唯一一間 呢四隻字極度不認同
明明我自己隨時加同cut都得,諗唔明點解要搵佢
Email : hkbnbroadband@hkbn.net
垃圾公司最近叫班師傅跑數 sale router/續約升級
咁痴線?
我係用咗佢贈送netflix
唔會咁 佢俾條link你啟動 完全用翻自己原本個netflix ac
唔該晒
講起就嬲,我而家住緊嗰度搬入去嗰陣係冇1000mb寛頻用,所以用住數碼通100mb先,用咗一年左右見呢度鋪咗光纖就打去轉1000mb,再用多年發覺點解啲電話費好似有啲貴就check下張單,一睇屌你老味原來佢唔係100mb同我轉1000mb係直接加個1000mb plan落嚟,即係個100mb plan一直冇cut過keep住收緊我錢,明明講撚咗係轉即刻打去屌撚到佢地仆街,不過我嗰陣都on9冇叫佢地比返錢我屌完就算
快架喇
剩返時間同你條命一樣咁短
香港寬頻真係留返俾畜牲用
以前用左五年hkbn bb100 300幾蚊一個月
最後出bb1000話新用戶2xx
激撚到即cut
當客水魚咁劏
師傅拉又唔係你拉,唔駛咁為人著想既
個e-mail
劉德華5號@豬貓得金?
個sales 食你夾棍喎!
清你哩單係有啲搞笑
係咪廢中咁都呃到

sale狗正仆街
唔知呃咗幾多阿叔師奶
博啲唔識上網申請嘅
可能有喺連登出夾plan post
懷疑笑住睇緊
好撚煩, 次次都想不如比貴啲用其他台算
結果有次真係嬲到轉走左
以前係
Dllm而家send埋form都閪價
其他電訊公司sales真係冇咁閪

因為呢間仆街野大把閪招搞鳩客同sales
俾著你係sales都開完單就拿拿臨close file斷絕來往
公司大把閪野要sales執屎
反正服侍幾周到都冇referal做
唔洗referal
hkbn啲sales做唔長
最多都係做2年左右
短嘅幾個月就又換一批
所以hkbn唔洗理turnover
好似去到7x蚊就會停

之後call你最後通牒
唔續就算
可以用app 如果有smart tv
仆街咪撚笑
屌你老母 早d 睇到個post 就唔洗中伏
申請左上網+ netflix , 啟動先知冇得加非同住人。

就算未過上網冷靜期都冇得取消個netflix , 因為係獨立合約,取消要比曬兩年netflix 錢 dllm
好彩睇到師兄留言 差d想交智商稅
香港賤種學人講呃人手段
諷刺緊自己?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞