[突發] 米紙 開台元老Yuki爆料整合

780 回覆
68 Like 141 Dislike
完全唔知up 乜
我90後都唔撚明有咩問題
Channel 唔賺錢真係食風咩
理念唔同就自己拆點佢啦 走咗咁耐channel開始紅先攞嚟講
而家單單打打又無證無據唔知想點
一係就攞晒d錄音出嚟再講過
簡單講就係怕變到宅男俱樂部咁
無啦啦有個肥佬加入 搞到散band
嘩,咁大件事呀

睇完都唔知佢講乜鳩
冇乜嘅,你話冇咪冇
個個衝出黎排隊話自己中文好好但睇唔好呢下好笑啦
其實公司內部野有咩需要解釋咁多
全職做youtube想賺錢好合理
食乜鬼,
真係人大過channel,
冇左佢三個即刻仆街啦,
Arm channel有版你睇
Ching覺得人廢,一係就unsub ,一係就自己起個雞頭搶佢生意,大生意黎恆常支出起碼幾十萬至過百萬一個月

要keep住revenue 去養咁大條team,唔係條條片好睇係自然不過

唔啱既話,香港呢類型既channel你又有咩高質建議?
認真 就咁睇得三個人無可能handle到呢個出片量同質
搵到個有能力嘅黎幫手 問題係邊
真 佢自己做唔落去 或者戰狼太chur都好
人地有遠見想發展做大啲 依家有成績 就唔抵得講兩句
講真自己選擇走 之後間公司同channel點發展佢都冇權過問 之後走左搵人幫手manage有咩問題
睇完啲圖到底發生咩事
有睇米紙都完全唔知講咩
有幾難明呀

好簡單 個時開台三個根本就唔係賺大錢方向
靠觀眾donate慢慢維持
事實條女講到1999,大致明但都kick kick地

乜撚都PR,係呀連登而家得番全港PR上呀
唔係理解能力差,而係唔明有咩好嬲
佢本身又已經離開左,講經咩
因為真係冇乜人知呢單嘢前因後果 樓主又唔講吓無啦啦撻成堆圖出嚟 入面又講到一舊舊咁咪多人唔明囉

多人唔明都叫帶風向

而家開始有人講解清晰返咪正常咗
各位要爆料既人可唔可以比d時間消化花生
Nathan一號已經好攰
Nathan二號咁撚多關係
淨係做花生友都覺得透唔過氣
雖然有啲難睇
但拼拼埋埋都估到咩事。

其中最大問題係一開始幾個女仔一心做好channel
到宜家冇啦啦彈個CEO,仲要話「一開始」就有

其實想知邊個greentea bitch
賺錢 唔等於 賺大錢

即係而家條女覺得佢地而家變到賺大錢 錯左開台既初心
點都好
yuki又好米紙又好
件事真係細到冇咩好討論
你鍾意啦,我中文就一般,但完全睇得明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞