[突發] 米紙 開台元老Yuki爆料整合

780 回覆
68 Like 141 Dislike
老老柒柒人地唔洗開飯咩
有d野係相輔相承
想拍好d都要有資金

唔收錢嗰d叫義工
真係 我都skip哂保險幾條片
再講 佢sell完你可以無視嘅嘢
乜都唔諗就買/幫襯嘅話
咁大個人吸收咗冇自己思考就柒啦
唔靠黃就唔好自稱前蘋果員工啦

你睇屈詠妍都唔會成日扲返以前蘋果日報黎講架
蕭若元 袁弓夷 呢啲channel 靠黃個個月幾十萬被動收入
點會維唔到生?
今次唔講羅冠聰拿?
佢地開台後已經用舊公司黎講蘋果
尤其係之後嗰幾十萬訂閱既人好多都唔知佢地背景
羅冠聰仲仆街啦
YouTube channel 都無
淨係一個Patreon account
乜都無付出,只需瞓係到收錢
咁米紙嗰3條女係咪要去台灣同英國
你提一提
仲有黃俊彥
去到英國講句似是而非嘅tvb壞話
就洗白左,又一個讀新聞致富YouTube channel
重點:
「6. 其他成員,唔知咩原因都覺得有呢「朋友」冇乜問題、又或者冇意見。」

既然所有留低既成員都好接受嗰位CEO嘅領導,咁仲關呢位八婆YUKI咩事?隨便貼個「唔知咩原因」標籤,就想講到人地既支持係不合理

「但問題係個台佢無份,點解要比佢指指點點?」

其實如果嗰位CEO有做緊領導方向既工作,仲係咪冇份?咩叫有份?我淨係知YUKI離開左就一定冇份
反而關心做乜Yuki離開,有冇人解釋一下
其實擺人地內部事務上黎講 都已經好無品下
我剩係睇到你好似個怨婦咁 分手之後都唔可以大大方方
一句朋友前朋友後 你真係當人地係朋友?
仲要句句都係人格謀殺緊佢地 製造唔同話題俾人討論

推POST黎黎去去都係個幾個人 post晒story又剩 咁都係司馬昭之心
我覺得佢地三個圍內只要支持個CEO就得 呢點佢地無需要同大眾解釋
通埋幾位當事人都幾無辜下 幕前都已經長期俾你地討論 而家連作為幕後保護自己都可以成為你地口中疑點?

同埋開口埋口講到佢地幾蠢幾蠢 幕後拍片剪片全部都係俾佢地迷惑晒? 個個都朋友班支持到今時今日 捱到兩年?

利申返先: 我不是鏡粉 但有睇開米紙 你都可以當我係打手 會繼續支持佢地 大家都唔洗make stupid famous
原來連討論幕前幕後都唔得
咁討論區摺柒佢啦
拿 我唔知啦
如果得佢自己一個通宵爆肝就梗係早走早著好
但如果4個都係 而佢自己頂唔順而走嘅話
呢樣拎出嚟講又係無謂嘅
ytber係幾高壓生活
頂唔順都正常
老老實實,有睇開既,早期d片無論剪接定拍攝高幾班...
飲食男女似宜家嘅餓底
講到尾即係佢自己捱唔住走左
而人地幾個捱左兩年有成績先黎唔抵得
唔信其他人唔洗爆肝
覆緊啲乜
唔評論拍攝同剪接
有人覺得高幾班唔代表個個都係咁覺得
純粹講緊如果大家都係唔同崗位爆肝
而佢頂唔順走嘅話咁係佢自己問題
過左4年仲停留係潔癖階段,真係要光合作用先掂
依家米紙係NGO咩
做大為私利賺錢養家生活有咩問題
邊個大台唔係咁
至於賣咩產品係佢地商業策略問題,唔係傷天害理嘅話,結果自然會反映

咁多人話CEO 係石頭爆出嚟
Ceo其實係staff 嚟,唔係老細,公司請個員工我真係唔明有咩問題
如果之後d片質素有問題大家唔睇我明
請左普通人就話唔睇我真係唔理解
免費仔講經咩
根本全世界yt 都要賣廣告
更何況香港人最唔肯出錢撐免費野
四個都有付出啦
Fiona佢地都有自學剪片拍片
Fiona係channel未上軌道果陣仲要打兩份工
放假先拍片
而家睇番Fiona真係好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞