[突發] 米紙 開台元老Yuki爆料整合

780 回覆
68 Like 141 Dislike
如果CEO對CHANNEL有貢獻唔覺有咩大問題
你大學畢業無人想知應該都係垃圾科啦
你又錯,女人攬邊個真係唔代表同佢最friend
條友玩頭半年就走,而家channel都2年,發生乜都唔撚關佢事啦呀嘛
都幾撚賤,頭半年join 過就係到「爆料」
阿晶中文好過佢
MM咁大條水喉射住都做得咁廢
要召喚karen出黎
S唔係喊得最多咩
係到單單打打
機心到
呢啲好小事 都係錢銀瓜葛之類
要理都係理返微辣啦
條女真心Cls

你又唔係近期走,join 過半年就走,離開成年幾,唔係度時間多過參與時間咁多,而家個channel點運作關佢撚事咩見愈搞愈大就眼紅搞鳩人地?
同埋yuki係以前d片度提過要照顧老母冇時間,所以day 1佢地理念已經唔同
另外嗰兩個on99就梗㗎啦
老實講好難輕鬆拍
如果要養起哂4個+cam man
D片出少啲+ig post 少啲就好易過咗個熱度/關注度
佢爆料遮,聽故唔好駁故住啦
今日頭幾頁PR風向係"我中文唔錯,d字全部我都識但完全睇唔明佢講咩"同埋"唔比人賺錢"?

有人冇啦啦搵個局外人番黎揩手劃腳,最後突然變埋ceo,賣蠟燭同個ceo又有直接利益關係,乜好難明咩??
who
咁其他成員承認呢個所謂嘅ceo又有咩辦法 呢啲事你情我願嘅

試當真報價表 我諗參考competitor價目再調整價錢係好正常嘅做法?人哋當個channel係正職要賺錢 冇理由下下講人情味講溫度收低價錢頂爛市

更加唔明做咩無啦啦笑某個成員係綠茶婊 有咩唔滿意咪當面對質 點解要喺人背後攞埋啲小事去抵毁人
所有人都唔得閒理住,唔該出post嗰個同story嗰個下個月先再出過,而家我哋所有人都當冇睇過
撞正米紙兩周年,唔係乜都關微辣事
其實就係乜提材都拍吓 好似本雜志咁

如果以前有睇果籽嘅話都係咁 個陣果籽啲片條條都係得幾千views
見到咁多人唔明以為自己問題
咁都pr 唔好用到濫晒啦真係
呢啲價值觀嘅嘢冇得解決架喎
收埋收埋唔溝通下 互相遷就一定冇好下場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞