[突發] 米紙 開台元老Yuki爆料整合

780 回覆
68 Like 141 Dislike
咁直頭開台後一排已經存在
公開爆料一舊舊咁
睇完都唔明up乜9
但係佢最終目的究竟係想點
人哋內部嘢講到似層層你咁低估fiona能力
應該係睇人代整片/廣告收費
可能同outsourcing 或作為設立收費ref
我覺得似後者 所以佢先問點同穩扎團隊比較?
你真係厭女loser黎,
人地講緊事,你就無啦啦拎人地個樣黎講
想睇試當真報價表
鳩估三個人諗法

S:想拍下玩樂片,試唔同嘢,你班hater唔反我,俾我搵到食就夠
R:既然個brand做起咗,大家keep住個方向做落去
F:你哋俾空間我做我想做嘅題目,同我養到家就ok
搵大師條女睇完佢fb chatbox嘅批評再喊住向佢對話(or澄清
尷撚到
同埋ceo肯定後加名比佢
再加上佢又唔係上市公司
三個又唔係老闆出身
九成唔會搞咩投票去決定一件事
用返細公司同朋友圈去諗
事主自己都有講 啲同事個個當佢神咁拜呀嘛

即係結果咪自己無引走
咁你好明顯冇睇米紙,佢呢隻拍片嘅模式,佢嘅人物設定,其實已經喺所有片度表露無遺,佢一定係最真嗰個,橫沖直撞去拍片,做佢自己鍾意做嘅嘢,你叫佢同人傾生意,應該唔係佢嘅範疇。

我從來冇低估Fiona 嘅能力,我只能講佢拍片(搵故仔)嘅能力,喺香港嘅位置係top嘅一群。
不過大家都留下口
唔想去到人身攻擊
其實如果幫到營運,
我就ok既
不過可能佢嬲佢地三個冇諮詢過佢
屌,報價有咩咁秘密,
公司sd個email搵佢落廣告咪知要幾多錢囉
只可以講各有各寄望怎麼辦
利申:覺得飯紙垃圾,只係一班冇人要嘅垃圾,自己埋堆開嘅台...

1. 你一係開名爆全部嘢出嚟,依家冇人知你講緊邊個打邊個
2. 你都離開咗就人哋商業決定係人哋嘅事。有人有陰謀都好... 其他股東戇鳩鳩話ok, 咁關其他外人,故人乜事?不過咁... 你可以笑鳩佢哋嘅...

依家料又爆唔足,target又唔清楚你係想屌鳩邊條女... 人哋嘅戇鳩operation你又睇唔過眼...

之所以話米紙一向都係一班鳩流流嘅垃圾開嘅channel... 唔係所有,但係你間唔時睇到嘅片... 其實好多真係好撚低質,或者會加插啲冇用,唔好笑,只係for自己滿足自己中二病嘅內容/Gag... 包括爆料條友... 係咁低水準先可以爆料爆到咁虛無...

議事論事啦,呢次真係純粹佢個人嘅觀感,真相係點冇人知,我亦都唔會想見到米紙出嚟反駁,學ViuTV乜都唔出聲幾好。
你肯定好少睇以前蘋果壹週刊果啲揞名爆
乜嘢媽咪姐週記果啲咪係唔開名等人自己估邊個明星囉
屌你老母睇到火都嚟,到底係樓主cap圖廢定個咩春Yuki講嘢1999?

做媒體嘅都唔撚識好好表達自己,係想點撚樣?
行業關係,我可以同你講,真係好銀貴

你可以搵搵連登舊post ,有個post講做pr同event既 有啲巴絲打都搵過唔少kol報價,有提過
冷處理就ok
太小事
大佬,無金主點請咁多人
Yuki導演嚟㗎
邊粒字講緊個樣
當時yuki應該一腳踢
佢可能最辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞