[突發] 米紙 開台元老Yuki爆料整合

780 回覆
68 Like 141 Dislike
老實講從來唔覺得米紙好睇 根本上就係揸住前蘋果記者 初心光環 sell 溫情去叫人支持所以大家對佢先會鬆手啲
咁另外都仲有兩個創辦人響度睇住,人地做緊都未出聲屌鬼幾時輪到外人指指點點
有份創辦就大晒咩,仲要響度道德綁架
成班人唔明seo係咩就係度鬧

so called seo專家幫yt 片改名
同神棍性交轉運一樣

咁都唔出聲先有問題啦

利申做web
人哋講緊笑你走去認真覆
呢度仲要係娛樂台
即係引入ceo係邊個
講到咁都九成反左面
不如開名啦
相?
我記憶中米紙原本第四成員係個男仔頭嘅女人
宜家即係邊個帶入嚟
睇一睇啲人腳
大概都估到係邊個打邊個
純粹係唔明Yuki點解突然Comment返舊公司啫

BTW,我都幾想知邊個係個CEO
尋日開LIVE有介紹
呢啲公司內部嘢
關你地咩事
得個知字咪算
你地又搞笑, 係到質疑人地
就算有人畀人呃都係嗰3條女
你地有咩損失
Kay?
有冇講咩背景嘅人嚟
總之就唔可以賺錢, 仲要係免費,淨係可以拍非商業小眾嘢
米紙係慈善機構?搵錢有乜問題?
點解個個都以為佢100%自願走
大家掛住講CEO
無乜人講佢提到有某個機心女偷睇人fb
騙子一個
佢話人偷睇啫
佢自己背後笑鳩人在先已經閪架啦
都唔知係咪佢D所謂朋友背後告發
ceo安排左好多人講野
一定係啦,個ceo背後好大勢力,應該係共產黨高級黨員
同埋唔知點解大家要估咁耐
其實睇下三個人對眼就知講緊邊個啦
有啲嘢真係呃唔到人 眼神永遠係掩飾唔到
其實咁都最多係個條所謂大師冇料呃飯食姐,
間間公司都有呢啲冇料得把口嘅人架啦;
咁人哋米紙靠自己搵到食,
有budget而自己成員冇問題咪冇問題囉。
做起左可以賺多啲錢有咩問題,做傳體做專題訪問唔等於要鬥窮。

個重點係在於米紙啲片,質素有冇下降;而呢點佢啲讀者會自己用view數反應。

諗唔明yuki一個已退出嘅人有咩資料好爆料,好批評人哋。
最怕你呢啲無前無後無容內無證明但又極有指向性嘅留言
都唔知你呢啲咩嚟
瞇埋眼估係Fiona個八婆勁撚現實,基本禮貌都冇,公司同佢交流過米紙快啲收皮唔該
哦,係呀,唔係點搵到你講野
可以返份正職之後拎假日去營運channel嘅,下下都用channel唔洗食飯搵藉口咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞