炒幣輸左一年學費 之後追番你問我答

520 回覆
29 Like 239 Dislike
每月掉少少錢落新launch 嘅幣然後扑暈自己有冇得諗

利申乜柒都唔識
點解唔睇好Crypto Future?
想知道圈外人嘅諗法
交流下
crypto is scam是常識吧
完全冇,咁樣做嘅系統保證唔到盈虧比同勝率完全睇唔到長遠贏錢嘅可能
如果可以每個月放錢再加上唔在意短期波動,建議月供BTC啦
下年點都睇到8萬
理由係?
樓主有實力緊係要繼續啦窮人思維先收手
8萬
不過咁講,如果係,直接買bitcoin嘅etf會唔會更好,起碼唔洗擔心出金問題
拉到最盡
btc而家都冇現貨etf 得期貨
而家blackrock申請緊,到時候通過咗你就錯失左部份利潤啦。
第一隻ETF通過,一定係大利好消息
淨係玩現貨用一線交易所,唔需要擔心出金問題
參考返24樓
唔好意思,我真係期貨同現貨都唔知係乜鳩
唔緊要證明係新手咁就唔好掂期貨同合約
月供現貨係你最好選擇
諗住每月掉一兩千當掉落海唔理
咩平台好?
鎖左一年點算
你仲有個選擇就係買GBTC
bybit 或者 okx
可以點算,唯有日日祈禱
師兄點解咁傻豬去質押架
樓主點樣點樣開到合約,幣安宜家開唔到
點睇jpp launch pad
當音樂椅遊戲有冇得玩
因為而家香港有監管,基本上所有一線交易所都開唔到合約了
我而家自己係係bitget開新ac記住用email開唔好用香港電話,之後開vpn
想用一線交易所,只有呢個方法
如果唔想用vpn就要用二線交易所,最安全嘅就係zoomex,係bybit期下既 兩者共用用戶資產既銀包
但二線交易所有機會有價差問題
我之前試過咁掃唔到止盈少賺左300U
我個人睇法呢個平台淨係會攞嚟短炒,jpp嗰啲太長遠了。 暫時唔會信住,除非有新消息。唔係嘅話7月6號清倉走人觀點不變
時間上的確有啲尷尬,冇得睇埋7月6
貪佢每日都有u送 但我都係lv 1
會唔會一年之後都未割jpc
仆街lv1得雞碎咁多都貪
當然有機會啦,但冇好似7月6號呢啲確實信得過佢唔會割住嘅消息,都唔能夠保證冇事,即係7月6號後就係賭緊佢幾時爆,一關於賭我就唔做啦
合約係option? 如果想儲coin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞