炒幣輸左一年學費 之後追番你問我答

520 回覆
29 Like 239 Dislike
不過我唔覺得下年年中可以破ath
我哋係討論緊一間交易所係scam唔係crypto,就好似傳統金融都會有騙案道理係一樣,而jpex放係全球幣圈嚟講份量同粒鼻屎一樣。

都係個句而家blackrock都申請緊btc現貨ETF,一間管理1.6兆美金既投行都會被scam? 你而家google search blackrock第一個跳出嚟就係bitcoin etf
唔好咁井底之蛙啦
btw blackrock係全球最top既資產管理公司,驚你隻井底蛙唔識
感謝
Btw,我係用緊幣安
自己有信心就得

利申 bybit,一早kyc 咗仲玩到合約
good choice
Zoomex好唔好用
師兄請問U本同幣本有咩分別
買咗Bch,係咁跌
請問而家邊到有bot 用, bybit 都唔比用了
師兄 BTC 用ledger?
只可玩合約,唔使vpn可以玩合約加安全應該得佢
但缺點係冇得玩現貨同埋有機會有價差但唔多
U本咪係贏既賺番U,我置頂個張咪係U本
幣本係贏既賺BTC,可以贏張單既錢同時賣btc時食埋btc既升幅。而家好多人係用幣本做合約儲住啲幣之後牛市再賣,賺兩次(張單+btc升幅)
簡單嚟講贏可以贏多啲,但熊市的話贏係會冇多啲,輸時會輸更多,因為btc會跌
所以玩幣本既人心態要好、要攞得住啲btc唔在乎短期波動去到牛市先賣
升左3倍而家先追,屬韭菜行為你幫緊啲係低位買既人接緊盤
同埋bch係因消息面而升,唔係因為真係有咩應用,呢啲一過氣就byebye
下次有咩想買,入嚟問一下先
你係用咩bot?網格?定DCA個啲
有個冷錢包就緊係最好 最緊要個12個助記詞分兩張紙分開6個為一組,放啲紙係兩個安全既地方
我自己就未買冷錢包,因為冇入現貨同埋自己最多得十皮條數唔算大,我就用住熱錢包先,熱錢包推薦metamask(全球最出名) 其次我用既係trustwallet (幣安投資既)
注意!!有刷開airdrop既師兄記得唔好用主要儲幣既錢包嚟刷! 開個新錢包嚟刷!
咩叫識玩
其實你一開始0.005入都係賭 賭佢唔會短時間爆咁解
一開始時我仲係新手,咩都唔識係帶我入圈個個人叫我買,之後自己識玩後先知jpex有問題。
佢係0.022清倉走人
佢地而家就係呃緊新手同埋中坑,醫生都有份比人呃,好撚癲
網格 岩岩搵到bitget有
用緊bybit玩,諗緊轉唔轉。btw有冇興趣開個tg group聚埋呢度嘅巴打一齊交流下trading
唔會開tg gp
樓主有冇1-2隻alt coin推薦下for黎緊牛市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞