炒幣輸左一年學費 之後追番你問我答

520 回覆
29 Like 239 Dislike
其實已經有個GROUP係專門針對JPEX同埋相關KOL,鏈上數據都搵左專業區塊鏈公司去查 ,亦連埋種種證據報左比證監,至於證監幾時做野點樣做就唔到我地知

另外其實過左6月1,仲係香港「宣傳」/「營運」無牌交易所,已等同犯法,大家可以勤力D見到廣告就影低REPORT,不論係實體定線上,推翻JPEX騙局人人有責
屌又唔記得post gp link thanks ching
但佢唔係成日聲稱自己合法?
講就係?無por, 鏈上數據亦show到佢地有溝黑U+ 挪用客戶資產+對客對賭

而且亦有scam左客嘅錢

單睇佢地隻所謂jpc,吹到上天
得佢地jpex有得所謂“交易”,但只係得2%流通量
其他9成9嘅貨喺佢地自己度。
高度控盤,吹話目標$1,屌個市值仲大撚過BTC

信嘅個腦都生喺屎忽度啦
ETH插中我呢度比既止盈,紅色線1889然後快速收回獲得支撐。跟曬我劇本走但因為盈虧比同btc係中軸我係冇做到的
止賺走左
而家再挑戰前高,可能今次會突破
係就快啦,埋伏咗好耐來回地獄終於折返人間
原來背後咁多屎忽嘢,真係求其一樣都係死罪

佢地日日同人講咩「先相信後看見」水人入局,自己就揸大貨等割韭菜

弊在真係好多人信呢,陰功
個人認為唔會突破,睇番交易量係冇量,大概繼續盤極or跌番落去ma20

係真係冇咩量,但升到1970突破埋RANGE既前高
點睇rndr
我係一個投資新手,啱啱入咗3千幾港紙去買ETH,唸住月供,長hold。咁樣算唔算ON9🫠
下個牛市頂記得走,唔好傻傻月供到頂仲供
咁想知道幣嘅牛市同美股嘅牛市,會唔會有關聯。希望唔好介意我問得ON9。同埋你講走嘅意思係咪講買咗嘅幣全部放返出去?🫠🫠
brk之前已割一獲

同埋你見有幣少,朱公子陳怡呢啲牛頭馬面
都聞到味。。。
又一個人吹bitcoin crypto 又想死灰復燃
講到咁都唔係scam
見到升咗個double你自己識走架喇
主做btc eth 會睇龍頭altcoin 你呢隻冇留意
點會on9 可以月供同攞到下年中 已經贏8成人
當然有關2021狂牛除左係btc減半帶動,最緊要係個時疫情,美國瘋狂QE不斷印錢帶動個市場,一部分資金流入幣市,加上爆升途中媒體不斷炒作,令到好多韭菜全面入場。 美股同幣市係差唔多走勢的,上年深熊Tesla都跌咗七成,幣圈都一樣慘烈
比個建議你,而家媒體好少會講crypto,大部分人仲話係scam,當你發現身邊不斷聽到有炒作嘅消息,或者一啲原本冇玩都開始入市。
呢個時候就可以走了,但你要做到好難,因為你見個個都開始會覺得有排升
心態決定大部分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞