炒幣輸左一年學費 之後追番你問我答

520 回覆
29 Like 239 Dislike
咁其實你應該只會做BTC,其他幣種除非見到盈虧比高搏得過,否則一律唔做?
其實尋晚偷步做左空,見佢沖上1948落番1935上左成粒鐘都上唔番1940,就空左
Blackpink in Your Area
可以話daytrade就6成BTC 3成ETH 1成altcoin。此終daytrade依賴枝術分析,一定係做大盤為主。
睇番BTC/ETH,而家ETH係好撚廢,所以做btc為主,如果eth強就做eth。
個1成altcoin,就有可靠消息加高盈虧比先會做,好似近排做左單LTC減半,賺唔少
現貨就會去研究隻幣背景,今年重點期待arb!
空單獲利平倉後,而家空倉冇做,未見到有有力信號
jisoo my wife
祝你好運
Arb 算係alt coin 入面最硬淨果隻
Matic layer 2龍頭都冇佢咁硬
冇,1941止蝕,最多輸少少
1935 short
1941 SL?
巴打槓桿好大?
100x 不過少注黎,輸都係輸少少
今年L2龍頭啦,我個人認為下年牛市新星就係佢
我算唔算
6萬上3百萬最後零, 但中間拎過30萬出嚟獎勵自己, 計落都叫賺左,
但你話玩合約想贏到最後, 真係一百個得一兩個
見得多賺大錢嘅都係玩現貨埋伏一堆細幣
見邊個升就再入多D
差唔多爆升就開始放50%-80%
留20%到最後
不過好難做到心態要好穩
堅守紀律放左就唔好再入
放心 一百個絕對都冇一兩個。
我大大話話都係10幾個群組入邊,保守估計都過千人,就算上一輪牛市合約賺好多,玩到依家暫時未見到有人係正數

賺錢嘅,永遠都係買現貨個班
Lm
錯𠹌晒
BTC幾時跌呀
3萬1套左保,等緊1萬8再反手
想知師兄點解3,000,000最後會變零
想吸收教訓
同意,day trade 得1成人係可以長期獲利。其餘嗰九成人就係輸緊俾個一成
呢個市場贏錢好簡單,但係長期都贏錢就好難
月線級別最強支撐25000,18,000就真係難啲
除非幣安破產,或者美國好似當年519中國咁樣全面禁crypto
師兄你玩左幣幾耐 知識好豐富
半年
兩個字
心雄
lm破産
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞