炒幣輸左一年學費 之後追番你問我答

520 回覆
29 Like 239 Dislike
唔做KYC都可以cashout ?
另一個角度月睇你食正幣市反彈浪,多數輸錢係唔知咩方向,又升又跌殺晒啲合約盤
始終你玩緊個apps, 佢地知道晒啲爆倉位
睇住嚟chok 無得玩架
係現貨搞成咁定係合約?
bitget係 每日可以攞5粒btc 但要開VPN
Daytrade長遠賺錢,技術,倉位管理,心態缺一不可,會爆倉就係倉位管理同心態做得唔好,師兄可以睇番我166樓倉位管理詳情,除非我連輸20場,唔係嘅話冇可能破產,而家最勁試過連輸六場之後連贏四場追番(呢個就係關盈虧比嘅重要性,所以我上面有啲分析話可以做既單但因為盈虧比冇做到就係咁解)
贏都冇用, cash out 唔到
唉,真係答到煩
睇番24樓啦
香港d 虛擬銀行已經唔work 啦
唉係因為方便所以先開虛擬銀行姐,你鍾意你可以用返自己用開嘅銀行收返款㗎
za bank mox 日日都有人討論,又點樣唔work
唔明 點解咁多負評。明明樓主講野咁正路
月線大把時間收線,可以插針去萬8
除左你阿爸阿媽,呢個世界上冇一個人會想你過得比佢好
介意詳細講吓嗎?市場不嬲都係有多解性一齊交流下
所以連登 永遠冇高質post
響連登 你唔可以話自己過得好或成功
原本想引多啲識玩既交流下。
點知 係連登講認真真係得啖笑
我想同樓主你交流
可以傾吓市場消息,quant trading
你留低tg我係果邊搵你ok?
師兄可以喺度講嗎?大家一齊吸引多啲識玩嘅人一齊交流
利申:好想知quant 我對於呢個領域0識
開TG GROUP啦你,開完POST條LINK出黎,大家交流下
冇 member names 開唔到
咪開tg啦,一開tg gp就吹水多過有營養嘅嘢,最後就小圈子加一堆cd rom 等貼士,但日日炸幾百個通知
師兄 我全職炒過一年 金額上落比你大好多倍
我講緊係券商有鬼招玩死你 唔係講緊技術心態了
我信你,我都知大部份散戶係基金嘅獵物,但我真係唔明有set好止損點解會爆倉
我都係咁諗,同埋TG好撚多詐騙,有啲新手追post嘅入到去唔知頭唔知路俾人呃咗我會內疚
Set好止損OK嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞