炒幣輸左一年學費 之後追番你問我答

520 回覆
29 Like 239 Dislike
講左好多次 arb!
你地有冇乜好嘅片可以推介下,想認真學習
有無用過 pinoex
上一個月前用pinoex 炒usdt/eth
但上上落落
- 點先可以profit多??

15K本金 有時一日17K 又有時趺番14K
用bot ai炒
我冇用網格,但據我所知網格係屬長期投資,只要網格set定好放係到就得,唔好太意乎短期波動。但前提係網格要set好我唔識玩網格建議上網做下功課先
XVG有咩睇法?
只玩市值頭20幣 XVG冇睇法
只玩市值頭20幣 XVG冇睇法
hi 大家幾日冇見 因為個市較悶同冇咩強烈信號
琴日,但琴日終於見到有強烈信號並入場做多btc了,現在浮盈中。
開單邏輯:先前出現大插針EMA60並收回之後形成一段上漲,呢個係第一次驗證推動級別為ema60,琴日出現再次插針ema60並收回,呢個係二次驗証,二次驗証入場(線色箭嘴)勝率一定高過一次驗証。
止盈會持繼關注上一段下跌既0.618,突破就攞到前高,有價格行為就走人
有咩唔明歡迎問!
1H 4H 1D都會睇
大部分時間就4H
開po時係7日前,今個月開個靚頭,呢7日炒多萬幾蚊,中間cashout左幾千去買野,我呢啲學生仔一星期一皮滿足了,希望繼續保持,7月29日再貼睇下呢一個月既收益。
止盈了
有無話點解ema60 有無用其他
唔係好明0.618係咩嚟
Fib Retracement 呢一個係常用嘅畫圖工具,要花比較多時間講有時間我會再打一篇出嚟介紹!
有冇多啲心得?🥹

冇事嗎大家
陣間講開單邏輯
你有心既睇曬我啲留言,每一段字都好用心地打相信你睇完會學到好多嘢
睇嚟哩幾日有機會再chok多次試19xx再插返落嚟
另外想問下巴打係咪長期捕住個市?因為我好少day trade,成日擺低部電話做其他嘢就冇咗回事
可以話係,至少每四個鐘會睇一次,確保每條四個鐘蠟燭都睇到,好似啱啱波動大嘅就會長期望一望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞