做緊戒毒社工,開post講下可卡因呢樣野,你問我答

855 回覆
2192 Like 63 Dislike
我帶唔到大麻入日本
但我可以直接係日本合法食大麻
你答我啊咁日本大麻係合法定犯法啊廢柴毒撚人生loser
淨係識得開埋晒啲鳩post毒撚到
你死鬼老母睇到都激撚到翻生要隊草定吓個人
個腦得二元全部substance psychedelic就係毒品
個腦坐撚住咗
毒唔毒品同合唔合法無關係
煙係毒品 講到尾都係利益先比社會流通
草易戒唔代表草唔係毒品,令人產生迷幻感覺話唔係毒品根本講唔通
唞下啦 唔好食咁多啦 睇住身體
下個post一定要講草
你都未答到咁即係關日本咩事啫karen 又唔係住日本,你又唔係住日本,大麻又唔係日本發明,大麻又唔係日本帶頭定義做毒品,咁你提日本有咩邏輯上嘅關連?
啲傻閪毒撚崇日以為日本ban咗大麻
點知日本隊草package仲安全C伏過老泰
你老豆就食太多
就係你死鬼老母陀住你嗰陣食太多先生到你個弱智仔咁嘅閪樣
條友算唔教唆他人販毒係咁叫人運去日本
樓豬已去左飲可樂
我地問佢唔答
另外亦都因為可樂既危險性,佢既量刑起點都係毒品當中比較高,如果你拎住1kg既可樂,已經講緊有機會被判~20年監左右。

係咪食K仔會好啲?識人拎住3kg K仔都冇事
Lm
唔係鼓吹大家試 亦都唔好試
但點睇cocaine喺歐美已經好prevalent?
樓主識玩
另類方法引人入坑
想知而家可樂市價點賣法會食到破產
佢好撚高登仔玩論壇
其實係提供入門資訊引大家testing
CLS玩法
劉馬車
點會
搭下搭下都到啦
我諗係因為佢哋接觸得多歐美嘅人 所以佢哋會覺得呢樣嘢都不外如是
啱 就好似煙咁 唔食就唔食架喇而家都宣傳到好少後生食
古惑仔Mk 食汽水多 fuckboy唔係完全出黎玩就大麻多 後生係邊到食 唔會係屋企食啦 有屋企人嘅話 加上大麻咁撚臭
通常出來做咗野一排 party / fd gathering
無了解過 無病無痛既 等我八九十歲先講食完死左當笑喪
上面好多有趣問題 但樓主開完個post就唔見咗 想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞