做緊戒毒社工,開post講下可卡因呢樣野,你問我答

855 回覆
2192 Like 63 Dislike
當然

不過跟3 months rule玩風險低好多
要試Lsd一定要有個貼過既人做sitter
第一次貼唔可以係享樂心態咁玩
你要當呢個係一場心靈既旅程
探索自己內心世界 反思自己人生
正確使用lsd會對你既諗法有正面改變
不過冇乜幾個人會識得用呢樣野
多數都用黎玩 然後玩到bad trip成個人創撚左
食Five仔仲平過7仔買煙食

不過唔係要含利底咩
岩呀,就係類似呢種,我都覺得會係呢種原因, 因為我都會有類似嘅嘢,但唔係用吸毒解決咁解,但係就會好奇實際上第一線人員睇到嘅經歷係點
佢話可樂就嚟得多,
索茄只係小兒科。
WTF 一晚六位數
唔怪得會破產,真係貧窮限制咗我想象
建議各位巴打有興趣可以讀呢本書: Straight to Hell , 入面好大篇幅講一個美國鬼佬banker喺香港嘅故事,雖然有少少舊係2008年上落,但睇完你就明
咁有錢人又如何
食靚野無溝雜質
有睇醫生
唔使做
你睇689個女 包致金侄女 各個禁毒大使有無事
有聲
可樂咁撚貴mk仔撚有錢食咩
識做老細既都隊可樂
大麻7 11有得賣有咩毒品唔係要搵dealer 買
某国d 老人家自己平時都成日用芬太尼
好欣賞你開post ,社福界而家重咁有火,熱血嘅同工好少有 。加油!
準確係2004年
講到好好服務
送上門
開埋party準備曬地方同所有野
唔係外賣叫你落去拎

俾埋條link唔信既伸手黨
有樣有講係Goldman Sachs做

窮撚食啲唔純既咪出事

https://www.dailymail.co.uk/news/article-3150226/amp/Texas-banker-fooled-Wall-Street-Goldman-Sachs-elevator-blog-claims-lived-real-life-Wolf-Wall-Street-new-tell-book.html
你睇jesse 咁易戒就知係soft drug
佢咁開post直頭引起本身無呢個諗法既人好奇去了解
根本係負面宣傳

無錢唔好人食
每次幾千 使你6-7位數字
戒酒呢?
下個post講下大麻
我做it狗,smk唔會影響返工思考能力
放工又可以完全放鬆,唔使驚宿醉會頭痛
早幾日睇FB 見到 當年 震音天皇 上台唱歌,
成60歲人 仲可以扭屎忽花 跳上跳落
心諗邊有人60 歲仲可以咁 high

似乎d 貨好得.
我覺得一個真正好嘅社工應該寧願自己失業都想幫有毒癮嘅人戒毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞