做緊戒毒社工,開post講下可卡因呢樣野,你問我答

855 回覆
2192 Like 63 Dislike
事實係靚仔靚女先有資格食 有得食要感到自豪
可能你朋友係途中有深刻既體驗/體會掛
L好似可以重新活躍你腦既connection
令你有大d機會跳出之前固化左既思考方式

2023香港
我唔洗被自殺
被跳樓 被人屈
被政府踢我去結婚生仔買樓
屈我軟對抗
已經講句多謝
仲諗咁高需求層次?
慢慢high野啦, 冇人阻佢地
依個社會人最平最賤
同環境setting都有關係
如果你係個過程中間一直覺得好舒服
朋友都好nice同peace既
咁你應該都已經體驗到
似wo
唔似係講緊Heroin
LSD可以幫助戒毒同醫depression & anxiety & PTSD
啱啱尋日美國FDA話用lsd做醫學trials
希望可以通過嚟幫助更多人
大麻糖會食到嘔白袍?我懷疑係其他藥物
其實我覺得中文翻譯做毒品已經有d biased既感覺
英文一律係叫drugs藥品 正確講法應該係濫用藥物
你食完第一下應該後悔點解以前一直冇食過
嗰種快感唔係一般生活體驗感受到
食完呢下
個腦同精神就翻唔到轉頭
損害已經造成左
同時你都經歷左極強烈咁快感
然後就一直後悔一直食
你處方幾多? 我其實冇覺得話, 啲人講到日常會洗鼻水之類

但一到夜晚就會想食一兩粒舒服下咁 雖然睇啲人話唔係毒品(我好反毒品) 但我其實都想戒
好撚癲 係唔係第一下就上硬癮? 果下其實爽唔爽?
著褲成?
四排即係四十粒?zopiclone?
巴打食邊隻食咗幾耐?一晚幾粒?

發夢食另一隻Z 一兩年,想停。但唔食就眼光光到天光。
咁係你有節制同代謝得好
試下一邊翻工一邊係咁食
即刻石化
「食咩都好 唔好食海洛英同冰 」

有根有據
我之前都係食Zopiclone, 但好多副作用,例如食完一陣就想食嘢,第二日啲味覺轉差。而家食Zolpidem. 不過想停,但失眠眼光光個感覺好慘,戒唔到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞