做緊戒毒社工,開post講下可卡因呢樣野,你問我答

855 回覆
2192 Like 63 Dislike
第一次聽講霹靂可卡因,仲有圖
其實對普通人嚟講,最大防備都應該係不明白色粉末、五顏六色嘅藥丸、謎樣蜜瓜梳打水
原來仲有呢啲好似牛油/蜂蠟嘅款式
其實如果多啲人分享下圖片等大眾有防備之心都好,莫講比人氹食,起碼唔好傻更更幫人帶喺身
你老母死忌我都知,呢啲唔駛提點既
我叫你帶一斤入日本,唔係同你講乜嘢合唔合法呀,豬閪。
願者上鈎
提供一個方法或者渠道接觸戒毒
都講曬ig page

不過咁撚hea覆都唔覆就好on9囉
樓主啲同事煩麻你屌柒佢啦
幫緊人就另計
張圖都有少少似可可脂或者白朱古力
或者係乳木果脂?
如果有人同我講係整手工皂原料幫佢keep一keep我可能都會信
其實你up 乜撚。你唔好話新加坡拎香口膠唔入得境所以香口膠都係毒品
佢似食咗可樂
樓主幫幫佢
蘭花象牙唔入得香港又係毒品?
你死老母導致你幻覺迷失咗?
其實有錢人食無咩需要理,佢死佢事,
但窮撚無錢買藥就咩都做得出,
所以一定係阻止佢地食
你自己都知on 9 呢?咁大麻係其他國家入唔入得境關佢係咪hard drug 咩事呀。好心狂躁就睇醫生啦,睇你打字就知你依啲就真係毒撚啦,冇朋友個隻
一個橙即係一安士
一條匙即係一KG
帶去日本吖豬閪
睇吓當你蘭花動植物定瀕危象牙
冇邏輯嗰個係你啲垃圾同上面個垃圾女人
屌你死鬼老母係我權利,無關情緒。
更應鼓勵,早死早著
pathetic
淨係識得發癲
答吖咁。挑
可樂唔係白粉呀。。。唔識就靜少少啦 學人扮edgy
你到底up 乜撚 帶唔帶去日本關大麻係咪咩hard drug 依個 topic 咩事。屌我老母當然係你嘅權利啦,不過網上對個三唔識七嘅人句句都要鬧人就幾肯定關情緒事
請唔請aswo 足唔足point?
條撚樣有精神病 可能隊冰隊大咗
青少年搵你求助 報警篤灰拉咗幾多後生仔
開完po唔覆都幾唔負責任…之前個po又係咁…
cocaine純度高冇乜害
不過始終合成野
都係食吓蘑菇大麻算啦
你認同人人有屌你老母權利呢點係值得欣賞。
原句唔係同你講,你叫個蠢女人,蠢閪出嚟應就明白。
蠢閪。
手碗鞭住個煲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞