做緊戒毒社工,開post講下可卡因呢樣野,你問我答

855 回覆
2192 Like 63 Dislike
一克1200咁上下?一滴要問返啲橙頭
未必
Fentanyl 夠平 毒販好鐘意溝fentanyl 落其他毒品度降低成本
所以係香港買到啲四仔可以都溝左fentanyl 不過啲道友唔知
例如歐美好多od 案例 都係因為用家唔知入邊溝左fentanyl ,而fentanyl 毒性太強一隊就od
咁撚貴

以前讀書好多人做小拆家 原來咁好搵
冰最毒最流行唔講
開完post又潛
好懷疑你係未真係社工
柒撚左仲走住嚟屌
搞錯呀
樓主10點都仲未番工
有時做毒撚都幾好
唔洗怕比人叫食毒品
又唔洗怕意外懷孕
又話你問我答
樓豬躝咗去邊
依家好似得你唔順氣
因為吸毒會洗好多錢,如果佢本身賺錢夠多就唔會跌落低下層
本身錢唔夠多,賺得唔夠快。 met 下met 下就冇晒。
分分鐘街邊個道友幾廿年前有幾層樓唔出奇
一來難入口,二來好多人要分成,一條匙落香港搵中介接客要抽水、廚師要成本、橙頭要分成,所以一滴售價好高但利錢好好。

利申:聽人講。珍惜生命遠離毒品,毒品禍害三代唔好亂試用。
原來你中文都唔識頭先仲跟住你錯,真係同你低學歷毒蟲講野會影響自己
咁多年人冇聽過唔順氣 唔忿氣就有
你大陸人嚟
想問下有冇咩好方法戒煙?
遲遲食晒後就同自己講唔好再買煙但係過左一排後就好自然咁去7 仔買煙
Wiki 話係hard drug wor
樓主已經儲咗過千like,數已交,仲洗撚出嚟答你班懵撚問題
上面啲拆家會加其他粉 小拆家再加粉

一克變四克咁賣 好運嘅好快買車又買樓

不過我fd衰咗 坐咗4~6年
所以呢樣野真係一次都唔好掂,有錢有時間,不如買隻Zelda玩下或者聽下尹光唱一人之境笑下仲好

尹光救世界
咁我都清楚自己意志力係弱
所以乜都唔會掂第一啖
不過想旅行試大麻
對我嚟講,合唔合法都好影響控制力
聽過條氣唔順但無聽過唔順氣
淨知你柒到又要扮荷蘭又要學歷低又毒蟲,比件廢柴唔覆我 我應該好開心先真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞