做緊戒毒社工,開post講下可卡因呢樣野,你問我答

855 回覆
2192 Like 63 Dislike
好難答你係唔係第一下就上硬癮,但之後每一次食都只係為左去返第一次食既感覺,但你永遠都唔會去得返第一次食既感覺,每一次食都係覺得差小小,我諗可樂既可怕之處就係咁樣?
但其實每次一落機就成晚訓唔著但又咩都唔想做,又心慌慌咁,錢又on99洗撚哂就會好後悔,完全係唔知為乜,然後同自己講食埋呢一次真係唔食,但第二晚又心思思繼續如是,直到戶口無哂錢,你話咁樣爽唔爽
瓜子真係好苦,食完訓到但成晚發夢,第朝好攰
所以60歲開始食,爽十年跟住死,就冇所謂了?快樂值MAX
Lorazepam R字藥房有得賣(有醫生紙情況之下)?
zolpidem 10mg

以前食一粒
食咗幾年自己重手咗 加到 1.5粒 - 2粒
最差時 2粒,半夜醒又半粒 一粒
避免一次過over 2粒
嗰排狂醒先轉zolpiclone

zolpiclone 比較少食

依家食唔起 sanofi 正廠了,成300-320/盒
痴L線藥業
起初食開 150蚊一盒,好似係2007年
依家都係食 台灣仔 十全/德國仔sandoz

食十九幾年仲未死得
但係記憶力/集中力真係會差d
讀書仔 唔建議食咁多

其實自己可能係焦慮症,食過一排抗焦慮藥
唔習慣,停咗
咁你而家仲有冇食?
Zolpidem 10mg $8 一粒算唔算貴?

MDMA對於PTSD都頗有用,目前應該去到phase 3 study
仲有psilocybin可以幫到末期病人減輕抑鬱

有興趣嘅巴絲可以follow MAPS(multidisciplinary association of psychedelic studies)嘅social media
點解傻一定係仔
唔可以傻女, 傻閪
用中性傻人, 傻豬唔得咩
你女權就可以歧視男性?女權提倡男女不平等?
我都試過夢遊,落街買食材返屋企煮咗碟餸,之後訓醒真係完全冇記憶,望住碟餸感覺好恐怖
唔係直接叫鷄咩?
係咪做過道友先可以幫人戒毒?
齋up真係彩你都傻
酒一樣好難戒,仲會越飲越多
咪係
身邊大把高學歷高薪成功人士食草
This level of ignorance
冇自制能力,唔分場合咁攝取呢啲娛樂物質
返工都會飲醉酒

我返工時間通常係食vape,煙break清一清個腦,再繼續做
係咪調返轉?Cocaine先係興奮劑而heroin係鴉片類藥物,最初係拎嚟麻醉鎮痛?
Disney plus 有套戲snowfall就係講80年代Crack cocaine係黑人社區嘅流行情況,都幾有趣
搵你地求助 你地會唔會報串
加油,祝福
Zopiclone 係唔會咁 Zopidem 特別勁,我係一食多過1.5 粒就一定會失憶 . 記得小小
食vape落地快好多
食得夠多一樣石化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞