移英港人熱傳國會聯署 要求讓BNO簽證持有人獲取本地學費!!!

503 回覆
108 Like 191 Dislike
榮譽英國子民
巴打你講得岩

大把人唔識分莊閒

究竟你哋知唔知咩叫宗主國同殖民地咩意思
香港人咪含支那暴政政權幫支那賤種免費攞公屋綜緩攞足咁多年囉,重唔夠呀?你使唔使香港人比埋條命去服待你奶緊嗰班啲支那賤畜呀?
一齊玩三年rule囉,呢啲先叫平權吖嘛
Nigger極既Windrush gen.
都早過香港人黎英國立足
冇人夠膽覆你
好L多五毛呀,屌你老母死五毛
其實香港人讀完書大機會有高薪工作能力最終咪留喺英國交稅,英國收小小學費呢條數最終利大於弊
不如就爭取平權到底 5+1都唔洗
爭取埋唔洗比IHS 唔洗比ILR 唔洗考入藉試
同埋貢獻論完全係白痴

你估個個托一千萬去英國, 交唔起學費的香港子弟係咪要中斷學習?係咪變拉英國後腿?

你估香港僱員再培訓局,展翅青見真係純粹做善事
係希望提升參加者競爭力

時事台有好多人好似講政策,但連政策abc都未學好
戈啲五毛傻Hi
係。此po 已完
正確,好多人都唔理解BNO就係被遺棄的英藉
乜撚嘢呀?住滿三年咪有囉
Pin this
屌你老味人哋英國人都要住三年喎 點解BNO有特權?
你住三年咪有囉 大字就岩?
有口話班新香港人,無口話自己
賤種過班支那人
係,英國靠嚇收番BNO Visa或者恐嚇唔派BC就得,最好英國學匪共咁鎮壓在英香港BNO咁,當郭子健係黎智英47人咁拉晒佢哋聯署嘅人坐一世監咪冇爭取囉

你哋呢種條傻閪好撚可憐,比匪共支那鎮壓到個腦壞撚咗當英國民主自由人權國家係支那及支那腥港咁,英國比國民包括BNO咩嘅自由爭權利你呢種人比支那洗咗腦嘅人真係唔值得擁有,抵你繼續做支那香港韮菜人礦
樓主咪撚潛水
問題係當日英國中英談判無預香港人,英國97把香港人送左比撒旦
現在唔係香港人唔想三年付出,而係英國從來無比呢個機會香港人
唔通叫班後生停三年學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞