移英港人熱傳國會聯署 要求讓BNO簽證持有人獲取本地學費!!!

503 回覆
108 Like 191 Dislike
羅越多野可能越早閂門
支那人係支那有樓有錢都可以落來住公屋啦, 交你老母稅咩
支那閪同支那撚最叻玩偷呃拐騙

其實你係唔係連簡單英文字,咩係case law、咩係court decision、咩係different conclusions in your case你都唔知唔明?

仲有,要攪到下下學院酌情judgement,咁花時間學院大量人力資源去處理收生問題,去嘗試申請一次過政治解決需求一般酌情處理收少小小international香港人嘅教育學費,即使唔成功,呢啲申請係咪合情合理合憲,你憑咩阻止呢?
你樓上不願接受現實扮唔知睇唔到藍尸呀叻咁,好可悲
仲要吹大到讀完書回流香港,吹到嘅你閣下主觀嘅鳩諗法係真咁,同你呢啲右癌盲反傻閪有咩討論空間
咁同班蝗有乜分別?
唔好激嬲英國人
等陣落閘/遣散/不承認bno visa就玩完
IELS

文盲笑人唔識英文屈人R福利
港蝗
呢班人某程度都係cut 斷後面d 人既路
人地當初收你,其中一個原因都係為錢
權利著數當然要爭取
記住交足稅
羅你老母

啱呀,快撚啲閂門,唔閂正契弟,尤其係支那喺邊快撚啲鎖關閉港,King Charles III話嘅,滿意未?
支持抗爭,最多在英國㩜炒。。。。
手足有經驗。。。。
而家爭取直接有喎 home-fee 三年都唔使住? 講真由本地中學讀上去一定有(三年以上)
利申 俾緊international fee 但係唔會支持爭取直接有,同埋完全唔合理,人地bc 都要住三年
點解唔係明朝?
蝗禍
預期之內
BC 都未必比本地學費wo…
係 支那狗真係唔駛交稅 每日150個事實係低質人口喎
着數?唔駛交學費呀?英國人又爭取完又必定批?講到搶到咁,又係偏激右癌嚟

講着數,邊夠支那班賤種嚟香港食盡no pay搶盡資源咁着數呀
支持搞大佢,爭取應有權益
俾我係英國政府就grant咗佢算,但限制真正bno holder先有,家屬無
都話唔係3年一定有咯屌你老母,上面講得咁清楚你又loop返轉頭仲乜撚呀傻閪
點撚樣會唔得呀 講到明人哋打官司係因為唔係住喺嗰度 做乜撚姐?
連署都俾人話
又唔係偷唔係搶
蝗係無身份證無交稅加走數
bno呢?
反正批唔批都係政府話時
喺香港 蝗做天龍人你都無聲出啦
你都要搞清楚,英國公民都要喺英國住滿三年,先有資格交本地生大學學費。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞